Demsey McKean: onu emekli edecek becerilere sahibim

Avusturalyalı ağır siklet Demsey McKean,, iki kez dünya şampiyonluğu elde eden eski ağır siklet boks şampiyonu Anthony Joshyu'yı emekliye ayırabileceğini ifade etti.

Demsey McKean: onu emekli edecek becerilere sahibim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sky Sports’a açıklamalarda bulunan  Avustralyalı ağır siklet Demsey McKean, “Anthony Joshua için olası bir rakip için önde gelenlerden biriyiz. Joshua’yı emekliye ayıracak adam olabilirim. Bunu yapabileceğime çok güveniyorum. Beni yanlış anlamayın, Anthony için daha çok mücadele var. İlk 10’da ki ağır sikletlerden biri bana da kaybederse, bu onun için son olmamalı. İnsanlar muhtemelen ona ağır siklet için yaptıklarını, hak ettiği krediyi vermiyorlar. O ağır siklete çok şey kazandırdı." şeklinde konuştu.

"BOKS DÜNYASININ EN İYİ İSMİ"
McKean, Joshua’yı boks dünyasının en büyük ismi olarak nitelendirdi. McKean, "ben dahil herkes onun peşinde. Özgeçmişinizde yer alması gereken isim bu.  Muhtemelen, hala kendinden çok şüphe duyuyor, bunu biliyorum. Pek çok faktör var ama kesinlikle bunu yapacak (onu emekli edecek) becerilere sahibim.”

"YÜZLEŞMEYE HAZIR"
Öte yandan McKean’in organizatörü Angelo Di Carlo, Joshua ile Birleşik Krallık topraklarında, hatta Avustralya’da yüzleşmeye hazır olduklarını söyledi.

Bakmadan Geçme