• Haberler
  • Spor
  • Deontay Wilder: Joshua ile Yıllar Önce Karşılaşmalıydık

Deontay Wilder: Joshua ile Yıllar Önce Karşılaşmalıydık

Ağır siklet boksör Deontay Wilder'ın ortak yöneticisi Shelly Finkel, 2023'te Anthony Joshua ile karşılaşmanın bir sorun olmadığını söyledi.

Deontay Wilder: Joshua ile Yıllar Önce Karşılaşmalıydık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Wilder bu ayın başlarında, Brooklyn’deki Barclays Center’daki ilk rauntta Robert Helenius’u tek yumrukta nakavt ederek geri döndü.

 

Joshua’nın organizatörü Eddie Hearn, birkaç ay önce olası bir dövüşü tartışmak için Finkel ile temasa geçmişti ancak kıdemli menajer ona Wilder’ın önce Helenius ile olan maçına odaklandığını söyledi. Finkel, Fight Hub TV’ye verdiği demeçte, “Birkaç ay önce Eddie Hearn bize bir mesaj gönderdi ve en önemli şeyin Deontay’ı eğitmek ve Helenius ile dövüşmesi olduğunu söyledik” dedi.

“Artık o iş bittiğine göre Eddie’nin söylediği kamyonlarca para ve söylediği Joshua anlaşmasıyla gelip gelmeyeceğini göreceğiz. Biz buradayız. Bize nasıl ulaşacağını biliyor, o yüzden göreceğiz. ” Bakalım Helenius’un nakavt edilmesi fikrini değiştirecek mi?”

Eski şampiyon Deontey Wilder,  Joshua ile bir maçın birkaç yıl önce, ikisi de dünya şampiyonuyken gerçekleşmesi gerektiğini kabul ediyor. İngiliz yıldızla bir hesaplaşmanın bokstaki en büyük maçlardan biri olduğunu hâlâ güçlü bir şekilde hissediyor. The Good Fight’a konuşan Wilder, “Ben ve Joshua yıllar önce karşılaşmalıydık, tartışmasız şampiyon olabilirdim. Şans bitmedi, ikimiz de hâlâ savaşma işindeyiz, bu yüzden fırsat her zaman orada olacak.”

 

“İnsanlar hala beni durdurup Joshua ile ne zaman dövüşeceğimi soruyorlar. Bazı insanlar hala bunun dünyadaki en büyük dövüş olduğunu düşünüyor. İnsanların hala bana sorduğu bir numaralı eşleşme. Eddie Hearn’ün oyunlarına uymayacağız. Bizi tükettiler. Eddie Hearn’le yaklaşık altı ay uğraştık ve bize bir şeyler anlattılar. Herkese anlattıkları bir hikayeleri var ama ben gerçekleri biliyorum. O büyük bir manipülatör.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme