Deontay Wilder: Joshua Rüya Dövüşü Olacak!

Cumartesi gecesi Las Vegas'taki T-Mobile Arena'da eski WBC ağır sıklet şampiyonu Deontay Wilder, Gervonta Davis ve Ryan Garcia arasındaki hafif siklet karşılaşmasını izlemek için ring kenarındaydı.

Deontay Wilder: Joshua Rüya Dövüşü Olacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eski şampiyon Anthony Joshua ile karşılaşma olasılığı hakkında konuşan Deontay Wilder,  “son zamanlarda bazı görüşmeler oldu. Şu anda pek çok farklı seçeneğimiz var.” Diye konuştu.

Yakın tarihli bir röportajda Wilder’ın baş antrenörü Malik Scott, boksörünün Joshua’yı üç raunt içinde nakavt edeceğini söyledi. Ancak Wilder, Joshua’yı kolay bir dövüş olarak görmüyor. Wilder, “Kimse kolay bir gece değil. Kimse kolay değil çünkü dövüşün olduğu gece, o gece içlerinde ne olabileceğini asla bilemezsiniz. ‘Kendimi harika hissediyorum!’ Antrenmanlara devam edin adamım, odaklanın ve size en iyisinden başka bir şey dilemiyorum,” ifadelerini kullandı.

Wilder, son karşılaşmasını Robert Helenius karşısında Ekim ayında  gerçekleştirirken Joshua ise son karşılaşmasını , geçen aylarda Jermaine Franklin karşısında gerçekleştirmişti.

Joshua, Metro’ya verdiği demeçte “O iyi, ona saygı duyuyorum, onun altını oymuyorum. Bu, oyunumu yükseltmemi sağlayacak,” dedi. “Yaptığına ve bu bölümde yaptıklarına saygı duyuyorum. Şampiyon olmak zor ve o yaptı, bu yüzden buna saygı duymalıyım. Zor bir mücadele olacak ama kendime güveniyorum. Ben’ Daha iyi, daha çok yönlü bir atlet, daha çok yönlü bir dövüşçüyüm.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme