• Haberler
  • Spor
  • Deontey Wilder, Oleksandr Usyk'e gözdağı verdi.

Deontey Wilder, Oleksandr Usyk'e gözdağı verdi.

Eski WBC ağır siklet boks şampiyonu Deontay Wilder, Cumartesi gecesi muhteşem bir nakavtla geri dönerek Oleksandr Usyk'e gözdağı verdi.

Deontey Wilder, Oleksandr Usyk'e gözdağı verdi.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz aylarda Brooklyn’deki Wilder-Helenius kartına katılacağını belirten ve kazananla dövüşmek istediğini dile getiren  Oleksandr Usyk'in Brooklyn’deki karşılaşmaya katılmamasının ardından konuşan Deontey Wilder, Usyk'in kendisiyle dövüşmek istemediğini öne sürdü.

Robert Helenius Maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Deontey Wilder, “ Ona tuzak kurdum. Üstüme gelmesine izin verdim ve ulaştığında saldırdım. Harika bir mücadeleydi. Benim için iyi bir kamp oldu. Bunu benim için eğlenceli hale getirmek için çalıştık. Bunun için çalışıyoruz. Brooklyn’e geri dönmek harika. Burası benim için ikinci bir evim gibi. Geri dönmek çok iyi hissettiriyor. Uçaktan indiğimde büyük enerjiyi ve sevgiyi hissettim ve ihtiyacım olan tek şey buydu.” diye konuştu.


Wilder, sözünü tutması için Usyk ve ekibine baskı yapacağını açıkladı. Wilder, " Usyk’in sözüne inanıyorum. Bilirsin, ekibini arayacağız ve neler olduğunu göreceğiz. Ve eğer sözünün eriyse, bu ne büyük bir savaş olur.” diye konuşarak Usyk ile karşılaşmak istediğini birkez daha dile getirdi.

Bakmadan Geçme