Depolarınızı şimdiden doldurun! Büyük zam yolda

Benzin ve motorine gelen peş peşe zamlar araç sahiplerini üzerken Rusya'nın yapacağı petrol üretimini azaltma hamlesiyle akaryakıt fiyatlarına okkalı zam getirebilir. Uzmanlar yeni yıl olası senaryolara karşı araç sahiplerini uyardı.

Depolarınızı şimdiden doldurun! Büyük zam yolda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Benzin ve motorine gelen peş peşe zamlar araç sahiplerini üzerken Rusya’nın yapacağı petrol üretimini azaltma hamlesiyle akaryakıt fiyatlarına okkalı zam getirebilir. Uzmanlar yeni yıl olası senaryolara karşı araç sahiplerini uyardı.

Rus petrolüne tavan fiyat uygulamasının yürürlüğe girmesiyle beraber Rusya hemen harekete geçti. Rusya, petrol fiyatlarını yeniden yükseltecek hamleyle, 2023’ün başlarında petrol üretimini yüzde 7’ye kadar azaltabilir. Bu da akaryakıt fiyatlarına zam demek oluyor. İşte detaylar...
Benzin ve motorine gelen zam haberleri fiyatlarda yükselmeye neden olurken Rusya tarafından gelen hamle petrol fiyatlarını ateşledi. Rus petrolüne tavan fiyat uygulamasının yürürlüğe girmesiyle beraber Rusya’nın misillemesi gecikmedi. Rusya, petrol fiyatlarını yeniden yükseltecek hamleyle, 2023’ün başlarında petrol üretimini yüzde 7’ye kadar azaltabilir. Bu hamle ile benzine okkalı zam gözüktü. Böyle zam görülmedi, depolarınızı şimdiden doldurun.

 

Bakmadan Geçme