Deprem bölgelerinde 'Konyaspor Köyü' kurulacak

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen iki büyük deprem'de başta Hatay, Gaziantep, Malatya, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye ve Kilis olmak üzere birçok şehrimizde can kayıplarına ve tarifsiz acılara sebep olurken yardımlar gelmeyede devam ediyor. Deprem bölgelerine yardımlarını göndermeye devam eden Konyaspor, Bu bölgelerde 'Konyaspor Köyü kuracak'.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Deprem bölgelerinde 'Konyaspor Köyü' kurulacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş merkezli  gerçekleşen iki büyük depremin ardından deprem bölgelerine yardımlar devam ediyor. Depremin  ilk anından itibaren duyarlılığını göstererek yardım kampanyalarına katılan Konyaspor,  depolarındaki bütün kışlık ürünlerini Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bölgeye göndererek ilk yardımını gerçekleştirmişti.


Taraftarlarıyla  el ele verip en kısa sürede ikinci yardım tırınıda depremzedelere ulaştıran Konyaspor, son olarak deprem bölgelerinde “Konyaspor Köyü” kuracağını açıkladı.


 Konyaspor Kulübü  yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verildi:
“Konyaspor Kulübü olarak elimizden gelen her şeyi depremzedelere ulaştırmaya çalışıyoruz.  Bununla beraber vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere 20 aileden oluşan 60 vatandaşımızı Konya MEDAŞ Büyükşehir Stadımızın localarında konuk ediyoruz. AFAD ile görüşmeler gerçekleştirdik. Akabinde olumlu dönüş alarak stadyumumuzdaki 20 locayı hazır hale getirdik ve misafirlerimizin hizmetine sunduk. Vatandaşlarımız yetkili mercilerin yönlendirmesiyle stadyumumuza geliyorlar. Depremzedelerimizi en iyi şekilde ağırlamanın gayreti içerisindeyiz. Bu zor günde yanımızda Loca sahiplerimize de ayriyeten teşekkür ediyoruz. Başkanımız Fatih Özgökçen, Yönetim Kurulumuz ve hayırseverlerimizin işbirliği ile 100 adet konteyner evimizi, deprem bölgesine gönderdi. Yetkililerin göstereceği yerde oluşacak kent, depremzede kardeşlerimize hizmet edecek. Önümüzdeki dönemde deprem bölgelerimizde ‘KONYASPOR KÖYÜ’ kurmayı hedefliyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”
 

Bakmadan Geçme