Derbent Gençlik Lokaline Kavuştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Derbent ilçesine kazandırılan gençlik lokalinin açılışını gerçekleştirdi. Derbent Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Ayten, açılışta yaptığı konuşmada Başkan Altay'ın ilçeye kazandırılan yatırımlarda önemli rol oynadığını vurgulayarak teşekkür etti.

Derbent Gençlik Lokaline Kavuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Derbent ilçesine kazandırılan gençlik lokalinin açılışını gerçekleştirdi. 
Başkan Altay ise açılışta yaptığı konuşmada, verdikleri sözlerin üzerinde iş yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Derbent'i sevdiklerini ve hizmete ihtiyacı olan her yerde bulunacaklarını ifade etti. Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte yapılan yatırımları anlatan Başkan Altay, Derbent'e yapılan gençlik lokalinin yaklaşık 20 milyon bedelle ilçeye kazandırıldığını söyledi.
Başkan Altay, ayrıca Aladağ Kayak Merkezi'nin yolunu yapıp elektriğini götürdüklerini ve 2 bin metrekarelik tesisi de yapacaklarını belirtti. Derbent'in kendilerine her zaman destek verdiğini dile getiren Başkan Altay, gece gündüz çalışarak söz verdikleri işleri yerine getireceklerini ifade etti. Programa AK Parti Derbent İlçe Başkanı Musa Akgün ve MHP Derbent İlçe Başkanı Adnan Çanakçı da katıldı.
Açılışın ardından Başkan Altay, Derbent'teki esnafları ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Gençlik lokalinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Altay, ilçede gerçekleştirilen etkinliklere desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Bakmadan Geçme