Dev tesisin inşaatı başladı

Seydişehir'de yapılması planlanan soğuk hava deposu, kurutma, paketleme tesisi, tohum kurutma- eleme tesisi ile toptancı dükkanlarının inşaatı başladı.

Dev tesisin inşaatı başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Meyve Sebze Kurutma Tesisi, Soğuk Hava Deposu, Tohum Kurutma Eleme Tesisi, Paketleme Tesisi ve 11 Ticari Dükkanın yer aldığı kompleksin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Tutal,  Alaylar İki Mahallesi Hafif Sanayi Bölgesinde yapımına başlanılan  soğuk hava deposu, kurutma, paketleme tesisi, tohum eleme ile toptancı dükkanlarının 7 bin 460 metrekarelik kapalı alanda  yapılacak  tesisin   KDV dahil maliyeti 63 milyon TL olduğunu kaydetti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal "Seydişehir ve bölgede üretilen çilek, karpuz, domates, patates, fasulye, kiraz, elma, ceviz gibi meyve ve sebzelerin daha çok katma değer üretmesi, çiftçilerimizin ürünlerinin hak ettiği değeri alması için soğuk hava deposu, kurutma, paketleme tesisleri, tohum eleme tesisleri ve ticari dükkanlar projesini hayata geçiriyoruz. Şükürler olsun vaad ettiğimiz projelerin hepsinin yerine getiriyoruz. Seydişehirimize ve bölgemize hayırlı olsun" dedi.

 

Bakmadan Geçme