DEVA Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca kimdir?

DEVA Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca kimdir? Seyit Karaca'nın hayatı? Seyit Karaca'nın geçmiş yaşantısı nasıldı? gibi soruların cevaplarını sizin için hazırladığımız biyografi dizisinde bulabilirsiniz.

DEVA Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca kimdir?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seyit Karaca Kimdir?: Dr. Seyit Karaca, 1965 yılında Konya’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Konya’da tamamladı. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 

Dr. Karaca, 1990-1992 yılları arasında Batman’da mecburi hizmetini tamamladıktan sonra Konya’ya dönüp 16 yıllık memuriyet hayatı ile eş zamanlı olarak özel sektörde, farklı kurumlarda kurucu ortaklık ve yöneticilik görevlerinde bulundu.

Karaca, Konya Tabip Odası Üyeliği, Sağlık Vakfı Konya Şube Başkanlık ve üyeliği olmak üzere çok farklı sivil toplum örgütlerinde aktif olarak yer aldı. Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Meclis Başkanlığı yapan Karaca, iki dönem Konya Tabip Odası Başkanlığını da yaptı. TÜSEB Bilim Kurulu Üyeliği de yapan Karaca, hâlen TOBB Türkiye Sağlık Hizmetleri Meclis Başkanlığı ve Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği Konya Şube Başkanlığı yapmaktadır.
 

Bakmadan Geçme