Deva'ya, İyi Parti'den ziyaret

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden İyi Parti Konya İl Başkanı Mazhar Peker ile yönetim kurulu üyeleri, konuşmalarında Millet İttifakının iktidar olacağını dile getirdiler.

Deva'ya, İyi Parti'den ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette konuşan İyi Parti Konya İl Başkanı Mazhar Peker, "Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Ülkemizin sorunları her geçen gün büyüyor. Bu sorunlar 6’lı masanın birlikteliği ve Millet İttifakının iktidara gelişiyle çözülecektir. Bizler bu inanç içindeyiz. Hep birlikte doğru bildiğimiz yolda ilerliyoruz. İyi şeylerin olacağına inanarak mücadeleye devam ediyoruz.  Öncelikle sandık güvenliğini hep beraber sağlayarak vatandaşlarımızın oylarına sahip çıkacağız. Hiç bir kimsenin kuşkusu olmasın Millet İttifakı iktidar olacaktır, ülkemiz de düzlüğe çıkacaktır" dedi.   

"Ülkemizin Birlikteliği önemlidir"

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca da daha önce yapmış oldukları ziyarete istinaden iade-i ziyaret için teşekkür eden ve İyi Parti’nin ziyaretinden memnun kaldıklarını belirterek, "Ülkemizin birlikteliği önemlidir. Bu anlamda partimiz Deva partisinin de içinde bulunduğu 6’lı masa ülkemizin sorunlarını çözecek çalışmalar yapmaktadır. Bazıları gibi, bölücü değil, ülkemizin birliğini güçlendiren bir anlayışla hareket ediyor. 6'lı masanın göstereceği ortak Cumhurbaşkanı adayı önümüzdeki seçimlerde 13. Cumhurbaşkanımız olacaktır. Saha çalışmalarımızda bunu görüyoruz. Güçlendirilmiş Parlamenter sisteme geçiş iradesini beyan eden partiler olarak parlamento çoğunluğunu da elde edeceğimize olan inancımız tamdır. Siyaset , edepli, ahlaklı ve birleştiren bir anlayışla yapılmalıdır. Bizler de bu anlayışla ortak çalışmalar yaparak, ülkemizin sorunlarını çözecek siyasi yapıyı birlikte sağlayacağız. Onun için de şimdi birlikte olma zamanadır. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.  HAKKI VADİ

Bakmadan Geçme