Devlet Bahçeli: Bahar mevsimi aynı zamanda sandık mevsimidir

MHP'nin Kızılcahamam'daki kampının kapanış toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, seçim tarihi ile ilgili bahar mevsimini işaret etti. Bahçeli, 'Önümüzdeki bahar mevsimi aynı zamanda sandık ve seçim mevsimidir.' dedi.

Devlet Bahçeli: Bahar mevsimi aynı zamanda sandık mevsimidir
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Kızılcahamam'da düzenlenen MYK, MDK ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı'nın kapanış oturumuna katıldı.

DEVLET BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMASININ SATIR BAŞLARI ŞÖYLE OLDU:

İki gün süresince iç ve dış siyasi gelişmeler ele alındı. MHP seçimlere fikren, siyaseten, heves ve heyecan bakımından tam manasıyla hazırdır. Algı operasyonları boşunadır.
Adım adım 2023 hedeflerimiz gerçekleştireceğiz. İşçimizin, çiftimizin, emeklimizin, sanayicimizin her zaman yanında olacağız. Bizim siyasetimiz ana fikri önce ülkem sonra partim şeklindedir. Biz kendimiz için hiçbir şey aramayız. Mevzu bahis Türkiye oldu mu gözümüz bir şey görmez.
Bildiğiniz ve takip ettiğiniz Cumhurbaşkanlığı ve genel seçime yürüyoruz. Verilecek her oy Türk ve Türkiye Yüzyılı'na bir tuğla koyacaktır.

'ÖNÜMÜZDEKİ BAHAR MEVSİMİ AYNI ZAMANDA SANDIK MEVSİMİDİR'
Önümüzdeki bahar mevsimi aynı zamanda sandık ve seçim mevsimidir. 
2023 seçimlerinde Türk milletinin varlığı, birliği, bekası ve belaların üstesinden nasıl geldiği sınanacaktır.

Her oy tam bağımsızlığa bir destek olacaktır. Milletimizin yalancılara, yabancılara ve onların yerli acentesine dönüşmüş siyasi figürlere itibar etmeyeceğine olan inancımız tamdır. Sızlanarak hiçbir şey yapamayız. Davası olanın umudu vardır. İman varsa imkan vardır ve karamsarlık bulutları dağılmaya mahkumdur. Türkiye'nin makus talihi değişmiştir. Kararlı yükseliş, iddialı yürüyüş hızla devam etmelidir. Kaldı ki gerçekleşebilecek hedefimiz de budur.

“DEVLETTEKİ ÇAPSIZ TARTIŞMALAR SONA ERMİŞTİR” 
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, parlamenter sistemin bütün aksaklık ve anormalliklerini telafi etmiştir. Kuvvetler ayrımı netleşmiş, davul kimin boynunda ise tokmak da onun eline verilmiştir. Böylelikle devletteki yetki karmaşası, çapsız tartışmalar sona ermiştir.

“SİSTEME İFTİRA ATIYORLAR” 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine tek adamlık yaftası vurmak soysuz bir saptırmadır. Bu ağır kusurlu bir siyasetçi küstahlığıdır. Zillet İttifakı'nın yapabildiği şey yen sistem muhalifliğidir. Yatıp kalkıp Cumhurbaşkanlığı sistemini suçluyorlar. Toplanıyor, dağılıyor sisteme iftira atıyorlar. Bilmiyorlar ki Türkiye eski Türkiye değildir. Aziz milletimiz bu sisteme alışmıştır. Bunların geçim kapısı hamasettir.

“ZİLLET İTTİFAKININ ZEHRİNİ KUSMUŞTUR”
Serok Ahmet "Altılı masanın cumhurbaşkanı bizi dinlemezse kriz olur ve yeniden seçime gideriz" demekle zillet ittifakının zehrini kusmuştur. Buradan bir demokrasi, istikrar ve hizmet aşkı çıkmayacağını söylemek için kahin olmaya gerek yoktur. Vaatleri krizdir. Konsorsiyum halinde ülke yönetmektir.
 

Bakmadan Geçme