Dikkat! Konya'da 24 saatlik elektrik kesintileri yapılacak

İran'ın Türkiye' ye doğalgaz arzını durdurmasından sonra Türkiye'de sanayi şehirlerinde elektrik kesintisi yapılacak. Konya'da da kesintilerin bu geceden itibaren yapılacağı bekleniyor.

Dikkat! Konya'da 24 saatlik elektrik kesintileri yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İran'ın Türkiye' ye doğalgaz arzını durdurmasından sonra Türkiye'de sanayi şehirlerinde elektrik kesintisi yapılacak. Konya'da da kesintilerin bu geceden itibaren yapılacağı bekleniyor. Konuyla ilgili Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. (MEPAŞ) bazı abonelerine gönderdiği mesajda ; 22 Ocak Cumartesi 00.00' dan itibaren ve takip eden günlerde bölge bölge 24 saat elektrik kesintisi uygulayacağını bildirdi.

Mepaş tarafından bazı abonelere gönderilen bilgilendirme mesajı ise şu şekilde:

Yazılı ve görsel basında yer aldığı üzere İran doğalgaz boru hattındaki arıza nedeniyle 20.01.2022 tarihinden itibaren 10 gün süre ile Elektrik Doğalgaz Santralleri tam kapasite ile çalışamayacaktır. Bu nedenle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın düzenlemesi gereğince, bazı yerlerde 24 saat süresince elektrik kısıtına gidilmek zorunda kalınacaktır. Bu çerçevede söz konusu düzenleme gereğince 22.01.2022 tarihinde (Cumartesi günü) 00.00-23.59 saatleri arasında tesisatınızda elektrik kısıtına gidilmek zorunda kalınacaktır. Saygılarımızla

Bakmadan Geçme