Dilek Cesur, Seydişehir'de kitapseverlerle buluştu
Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Kitap Günleri etkinlikleri kapsamında eğitimci-yazar Dilek Cesur, okurlarıyla bir araya geldi.
Millet Bahçesi’nde gerçekleşen imza etkinliğinde Seydişehirli yazarlar Muhammed Uzun ve İzzet Eker ile birlikte yer alan Cesur, okurlarına kitaplarını imzaladı.
İmza etkinliğinin ardından Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşide Dilek Cesur, yoğun katılım gösteren dinleyicilere hitap etti. Söyleşide çocuk gelişimi, aile içi iletişim ve mutlu aile yapısının temel unsurları gibi konulara değinen Cesur, katılımcılara değerli bilgiler sundu.
Programa Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, belediye meclis üyeleri, kamu kurumlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik sonunda Dilek Cesur, gösterilen ilgi ve misafirperverlik için Başkan Hasan Ustaoğlu ve eşine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

