Dillian Whyte rövanş istiyor

Dillian Whyte, eskiden iki kez ağır siklet boks şampiyonu olan Anthony Joshua ile rövanş maçı yapmak istiyor.

Dillian Whyte rövanş istiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

WBC federasyonunda 6. sırada olan Whyte, sosyal medyadan Joshua’ya bir mesaj göndererek Josuhua'yı boksa devam ettirmeye teşvik etti.

Anthony Joshua hakkında iFL TV’ye konuşan Menejer Eddie Hearn, “Eğitim kampına hazırlanıyor, kimi ekleyeceğine, kimi getireceğine karar veriyor ve bunu hazırlıyor,” dedi. “Bu bir kez güvenli hale geldiğinde, rakibini onaylayacağız çünkü eğitim ekibinin de rakip seçiminde olmasını istiyoruz.”

Anthony, Mart ayının sonunda, en geç Nisan ayının ilk haftasında savaşacak ve bu yıl üç kez boks maçı yapmasını istiyoruz. İlkbaharda İngiltere’ye büyük bir etkinlik getirmeyi dört gözle bekliyoruz.”

“İster Tyson Fury, ister Deontay Wilder, ister Dillian Whyte, ister Usyk. Oraya kim gidecekse, bunu yapmaya hazır.”

Hearn, bundan sonra Ruiz ile dövüşmesi beklenen Deontay Wilder hakkında “Andy Ruiz ile dövüşmesi emredildi” dedi. Andy Ruiz ile dövüşmek için çeşitli kişilerle görüşmeler yapıyor. Bu yüzden bundan sonra ne yapacağını tahmin ediyorum.”

“Aynı zamanda, Dillian Whyte’ın bu arada Wilder’la veya yazın Anthony Joshua ile dövüşmesini istiyoruz. Görmemiz gerekecek ama görünüşe göre Wilder Ruiz’le savaşacak, AJ Mart veya Nisan sonunda savaşacak ve Dillian Whyte da savaşacak. Yazın hepsinin bir araya geleceğini düşünüyorum.”

Bakmadan Geçme