Diyarbakır'ın Sembol İsmi Ramazan Hoca, Namaz Kılarken Bıçaklanarak Hayatını Kaybetti

Diyarbakır'ın meşhur ismi 'Ramazan hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin, İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşanan üzücü bir olay sonucu hayatını kaybetti. Olay, Fatih Cerrahpaşa Kocamustafapaşa Caddesi üzerindeki bir dükkanda meydana geldi. İstanbul Valiliği yaşanan bu vehim olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğünü, katil veya katillerin en kısa zamanda adalet önüne çıkarılacağını belirtirken Ramazan Hoca'nın cenazesinin Diyarbakır'a ulaştığı öğrenildi.

Diyarbakır'ın Sembol İsmi Ramazan Hoca, Namaz Kılarken Bıçaklanarak Hayatını Kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır'ın meşhur ismi "Ramazan hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin, İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşanan üzücü bir olay sonucu hayatını kaybetti. Olay, Fatih Cerrahpaşa Kocamustafapaşa Caddesi üzerindeki bir dükkanda meydana geldi. İstanbul Valiliği yaşanan bu vehim olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğünü, katil veya katillerin en kısa zamanda adalet önüne çıkarılacağını belirtirken; Ramazan Hoca’nın cenazesinin Diyarbakır’a ulaştığı öğrenildi.
SIR PERDESİ NE ZAMAN ARALANACAK?
Edinilen bilgilere göre; Diyarbakır Ulu Camii'nde yaptığı konuşmalarla tanınan ve "Ramazan hoca" olarak bilinen Pişkin, bilinmeyen bir sebep yüzünden bir kişi ile dükkanda tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede şiddetlenerek olay yerindeki bir kişi tarafından bıçaklandı. Bıçaklanan Ramazan Pişkin ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği öğrenildi. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
NAMAZ KILARKEN ÖLDÜRÜLDÜ
Sosyal medyada fenomen olan ve videoları milyonlarca kişiye ulaşan "Diyarbakırlı Ramazan hoca" Fatih'te kendisine ait cay ocağında namaz kılarken bıçaklanarak öldürüldü.
GÖRGÜ TANIKLARI OLAYI ANLATTI
Olayla ilgili tanıklıklar arasında yer alan Halil İbrahim Galya isimli vatandaş, "Dün akşam saat 20.00’da 3 arkadaş buraya geldik. Biz geldiğimizde ışıklar kapalıydı. İçeride oturup bir süre muhabbet ettik. 3 arkadaşım ile kendisinden tespih aldık. Ondan sonrada çıktık. Kendisinde biraz tedirginlik vardı. Biz onu hissettik çünkü ışıkları kapalıydı. Mekanı cennet olsun. Hatta bizden sonra arkadaşım telefon ile aradı bize öldürülmüş dedi. Bizden sonra dün akşam Sirkeci’de yemek yemiş. Videolarında da dediği gibi sürekli tehdit edildiğini söylüyordu. Kendisine neden Diyarbakır’dan buraya taşındığını sordum. Bana orada anlattıklarımı burada da anlatmaya çalışacağım dedi” şeklinde konuştu.
"CENAZEYİ DİYARBAKIR'DA TOPRAĞA VERECEĞİZ"
Ramazan Pişkin'in akrabası Ahmet Arif, "Ramazan, rahmetli benim öz teyzemin oğludur. Bende bıçakla yaralandığını, hastaneye kaldırıldığını, ondan sonra hayatını kaybettiğini duydum.
RAMAZAN HOCA KİMDİR?
Sosyal medyada 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'olarak bilinen Ramazan Pişkin, yaptığı konuşmalarla, verdiği vaazlarla biliniyordu. Aslen Diyarbakırlı olan Pişkin, iki yıllık Adalet Yüksek Meslek Yüksekokulu mezunudur. Geçimini mezarlıkta bulunan ağaçlarla ilgilenerek ve tespih satarak sağlayan Ramazan Pişkin, İstanbul'a 7 ay öncesinde gelmişti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme