DNA testi sonuçlandı Masal bebek anne babasına kavuştu

Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor. Depreme Hatay'da yakalanan Bakkaylı ailesi DNA sonucuyla evlatlarına kavuştular.

DNA testi sonuçlandı Masal bebek anne babasına kavuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Asrın felaketi olarak adlandırılan büyük depremler sonucunda enkaz bölgelerinde birçok çocuk ailesini kaybederken bazı çocuklarda ailesine kavuşmaya devam ediyor.

Konya Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesinde yatmakta olan Masal bebekte DNA testinin sonuçlanmasıyla ailesine kavuştu. Hatay’da depremin yaşandığı esnada Masal bebek özel bir hastanede yoğun bakımda tedavi görüyordu. Deprem Masal’ın yattığı hastane de ağır hasara sebep olunca prematüre doğan ve beyin kanaması teşhisi konulan Masal bebek Konya Selçuk Tıp Fakültesine sevk edildi. Kızlarının Konya’da tedavi gördüğünü öğrenen aile çocuklarına kavuşabilmek harekete geçtiler.

DNA TESTİ SONUÇLANDI

Deprem esnasında çalışmak için Samsun’da bulunan Masal bebeğin babası Cuma Ali Bakkaylı, “ Evladımı çok uzun süredir görmemiştim. Duygularımı nasıl anlatayım hiç bilmiyorum, çok heyecanlıyım. Allah kimseyi evladından ayırmasın. Çocuğumu bulmamda bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çocuğunu Konya’ya gelmeden önce en son depremden önce gördüğünü anlatan anne Nesrin Bakkaylı, “Deprem sonrasında Masal’ımı 1 hafta öncesine kadar görmemiştim. Evladımın Konya’da olduğunu öğrenince büyük bir heyecanla buraya geldim. Masal’ımın sağlık durumu şuanda gayet iyi ve verdiğim kan tahlili sonucunda DNA testi sonuçlandı. Evladıma kavuştum” ifadelerini kullanıp evladına kavuşmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Bakmadan Geçme