• Haberler
  • Ekonomi
  • Doblo'yu unutun, işte TOGG'un yeni hafif ticari modelinin fiyatı!

Doblo'yu unutun, işte TOGG'un yeni hafif ticari modelinin fiyatı!

Türkiye'nin milli otomobil üreticisi TOGG, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bu defa, hafif ticari araç kategorisine adım atıyor. İşte tüm detaylar...

Doblo'yu unutun, işte TOGG'un yeni hafif ticari modelinin fiyatı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Otomobil sektöründeki değişim hız kazanmış bir şekilde devam ediyor. Artık elektrikli motorlar, hafif ticari araçlarda da oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Bu kategoriye, Türkiye'nin yerli ve milli otomobil markası TOGG da katıldı.

Bilindiği gibi, TOGG teslimatları sürüyor ve bu yıl sona erdiklerinde binlerce TOGG yola çıkmış olacak. Ancak TOGG'un T10X modeliyle sınırlı kalmayacağını biliyoruz. Şu an arka planda çalışmaları süren birçok farklı model bulunuyor.

Sosyal medyada dolaşan bilgilere göre, hafif ticari TOGG modeli, T10X'e benzer bir tasarım anlayışıyla gelecek, hatta ön hatları neredeyse birebir aynı olacak.

Doblo'yu unutun, işte TOGG'un yeni hafif ticari modelinin fiyatı!

Hafif ticari TOGG modelinin tahmini menzili yaklaşık olarak 400 kilometre olacak. Tabii ki bu menzil, yol koşullarına ve hava durumuna bağlı olarak değişebilir.

Arka kabinin kullanımı da esnek olacak. İsteğe bağlı olarak yük taşıma amacıyla boş bırakılabilecek veya 3 kişilik bir koltuk eklenerek yolcu taşıma seçeneği sunabilecek. Şimdi merak edilen soru ise hafif ticari TOGG'un fiyatı.

Hafif ticari TOGG modelinin en çarpıcı özelliği kesinlikle fiyatı olacak. Sosyal medyada dolaşan bilgilere göre, vergi muafiyeti nedeniyle hafif ticari TOGG'un fiyatı 900 bin TL'nin altında olacak. Bu, şu an için gerçekten büyük bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor.

Doblo'yu unutun, işte TOGG'un yeni hafif ticari modelinin fiyatı!

Hafif ticari TOGG modeline dair resmi bir açıklama henüz yapılmış değil, ancak sızdırılan bilgilere göre bu otomobilin 2024 yılında tanıtılması planlanıyor.

Bakmadan Geçme