• Haberler
  • Konya
  • Dombay Halk Dansları Topluluğu 10. yılını coşkuyla kutladı

Dombay Halk Dansları Topluluğu 10. yılını coşkuyla kutladı

Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi, Dombay Halk Dansları Topluluğu'nun 10. yıl kutlamasına ev sahipliği yaptı. Etkinliğe Sarayönü Kaymakamı Abdulal Huzeyfe Çakmak, Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç, çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Dombay Halk Dansları Topluluğu 10. yılını coşkuyla kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gecede, Dombay Halk Dansları Topluluğu üyeleri sahneye çıkarak farklı yörelere ait oyunları başarıyla sergiledi. Geleneksel kıyafetleriyle sahne alan grup, hem dansları hem de yöresel kültürü yansıtan gösterileriyle büyük beğeni topladı. Programda ayrıca kısa söyleşiler gerçekleştirilerek halk danslarının tarihçesi ve kültürel önemi üzerine bilgiler paylaşıldı.

Dombay Halk Dansları Topluluğu 10. yılını coşkuyla kutladı

Katılımcılardan Büyük İlgi ve Alkış

Salonu dolduran izleyiciler, sahnelenen oyunlara yoğun ilgi gösterdi. Her performans sonunda uzun süre alkışlanan topluluk, gece boyunca coşkuyu zirveye taşıdı. Katılımcılar, gösterilerin kültürel değerlerin yaşatılması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Dombay Halk Dansları Topluluğu 10. yılını coşkuyla kutladı

10. Yıla Özel Teşekkür ve Plaketler

Etkinlik sonunda, topluluğun 10 yıl boyunca yaptığı çalışmalara katkıda bulunan eğitmen ve destekçilere teşekkür plaketi takdim edildi. Organizasyon yetkilileri, Dombay Halk Dansları Topluluğu'nun önümüzdeki yıllarda da kültürel çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini belirtti.
 

Hakimiyet Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme