• Haberler
  • Kültür-Sanat
  • Dönence 4.bölüm de neler oldu? Özgür ve gece arasında son bölümde neler yaşandı?

Dönence 4.bölüm de neler oldu? Özgür ve gece arasında son bölümde neler yaşandı?

25 Temmuz Salı günü Kanal D ekranlarında yayınlanan Dönence dizinsin son bölümü çıktı mı? Özgür ve Gece arasında neler oldu? Özgür, Gece'ye ilanı aşk yapacak mı? Detaylar ve daha fazlası için…

Dönence 4.bölüm de neler oldu? Özgür ve gece arasında son bölümde neler yaşandı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kanal D ekranlarında yayımlanan ve ilk bölümden itibaren sevilerek izlenen Dönence dizisi son bölümü ile yine seyircileri merak içinde bıraktı. Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği Dönence dizisinin yeni bölümleri Salı akşamları 20.00’de Kanal D de izleyicileri ile buluşuyor.  Peki, yayınlanan son bölümde neler oldu? İşte detaylar

GECE EVİ TERK EDİYOR!

Gece’nin babasından sakladığı sır ikilinin arasına duvarlar örmesine neden olur. Gece, yaşanan bu durumu düzeltmek için Özgür ve Rüzgar'ı da davet ettiği bir yemek organize eder ve herkesi yıkan bir gelişme yaşanır. Cem'in aniden bayılması herkesin panik olmasına neden olur. Gece'nin Gülce'yle spor kulübünde tartıştığını öğrenen Verda, Gece'yi hemen yanına çağırır. Gece, hiç beklemediği bir çıkışla karşı karşıya gelir. Verda, Alican konusunda Gece'nin üzerinde gider ve Gece'nin Gülce'den uzak durmasını söyler. Gece, tartışmanın içinde daha önemli şeyler de öğrenir ve evi terk eder.

ÖZGÜR KAÇAKÇILIK  YAPIYOR!

Harun, Özgür'e gelen haciz borcunu öder ve Özgür'ün teknesini geri aldığını söyler. Özgür, gururunu hiçe sayamaz ve Harun'a borcunu ödemek için Serkan'ın baskı kurduğu kaçakçılık işini yapmaya karar verir. Özgür, büyük bir çıkmaza girecektir.

GECE, ÖZGÜRDEN NEFRET ETTİĞİNİ SÖYLÜYOR!

Özgür, Gece'nin yanında Miro'yu görmeye dayanamaz ve Gece'ye aşık olduğunu anlar. Gece ise Cem'in Özgür'le kendisi hakkında plan yaptığını öğrenince hesabını sorar. Özgür, Gece'den uzak durması gerektiğini düşünür. Gece'nin hırçın çıkışlarıyla ikili arasında tansiyon iyice yükselir. Gece, Özgür'den nefret ettiğini gözyaşları içinde haykırır.
 

Bakmadan Geçme