• Haberler
  • Konya
  • Dünya Görmeyenler Derneği'nden birlik ve dayanışma iftarı

Dünya Görmeyenler Derneği'nden birlik ve dayanışma iftarı

Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhu Konya'da anlamlı bir buluşmaya sahne oldu. Dünya Görmeyenler Derneği tarafından düzenlenen iftar programında farklı engel gruplarından bireyler aynı sofrada bir araya gelerek dayanışma mesajı verdi.

Dünya Görmeyenler Derneği'nden birlik ve dayanışma iftarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünya Görmeyenler Derneği, Ramazan ayı dolayısıyla geniş katılımlı bir iftar programı düzenledi. Mehmet Gökmen’in ev sahipliğinde, Yeni Nesil Düğün ve Yemek Organizasyon Salonu’nda gerçekleşen buluşma, farklı engel gruplarını bir araya getirdi.

FARKLI ENGEL GRUPLARI BİR ARADA

Programa görme engelli bireylerin yanı sıra; ortopedik, zihinsel ve işitme engelliler ile otizm ve Down sendromlu bireyler de katıldı. Farklı grupların katılımıyla gerçekleşen akşamda toplumsal dayanışma vurgusu yapıldı.Dünya Görmeyenler Derneği'nden birlik ve dayanışma iftarı

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Dernek yetkilileri, bu tür faaliyetlerin birlik ve beraberliği güçlendirdiğini ifade etti. İftar programına katılarak engelli bireylere eşlik eden Zafer Partisi İl Başkanı ve iş insanı Özkan Ataş’a, yemek ikramında bulunan iş insanı Evren Filik’e ve desteklerinden dolayı A Dizayn yönetiminden iş adamı Ömer Serin’e teşekkür edildi.

Dünya Görmeyenler Derneği, Ramazan ayı vesilesiyle dayanışma projelerine devam edeceklerini belirterek tüm İslam aleminin bayramını kutladı.
 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!