Dünya Oryantiring Günü etkinliklerinin kayıtları devam ediyor

Her yıl düzenlenmekte olan Dünya Oryantiring Günü etkinlikleri, bu yıl 17-23 Mayıs tarihleri arasında dünya genelinde çeşitli etkinlik ve yarışmalar ile kutlanıyor.

Dünya Oryantiring Günü etkinliklerinin kayıtları devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Oryantiring Federasyon Başkanı Prof. Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU yaptığı açıklamada; “tüm illerimizde yapılacak olan Dünya Oryantiring Günü etkinlikleri kapsamında arkadaşlarımızı, yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızı bu etkinliğimize bekliyoruz” dedi. 

Dünya oryantiring günü etkinlikleri kapsamında, Türkiye Oryantiring Federasyonu 81 ilde iki gün içerisinde 153 etkinlik ile 2571 katılımcıya ulaştı. Etkinliğe sporcular “Dünya Oryantiring Gününde biz de varız.” Sloganıyla katıldı. Dünya Oryantiring Günü etkinliklerinin kayıtları devam ediyorTürkiye Oryantiring Federasyonu’ndan edinilen bilgiye göre, “23 Mayıs Salı günü sona erecek olan etkinliklerde, 200’ün üzerinde etkinlik yapılması planlanmakta olduğu, bu tür etkinliklerin Oryantiring branşın tanıtımına katkı sağladığı gibi, sporun dostluk ve kardeşlik bağını bir kez daha gözler önüne serdiği” bildirildi.

Ayrıca, “Etkinliklerin ilk 2 gününde en çok kayıt olan iller arasında Ankara, Kocaeli ve Niğde illerimizin başı çektiği ve Dünya Oryantiring Günü etkinlik kayıtların hâlâ devam ettiği” de bildirildi.
 

Bakmadan Geçme