Dünyada tek, Türkiye'ye öncü hizmet! Konya'da evlerinde gibi hissettiler
Dünya turu için pedal çeviren Fransız 3 arkadaş, Beyşehir'de mola verdi. Beklenmedik sağlık sorunları planları değiştirse de ilçede uygulanan ve dünyada eşi benzeri olmayan o destek projesi sayesinde kendilerini evlerinde hissettiler.
Fransa’dan dünya turuna çıkan Vincent Dravet, Steve Le Roux ve Floriane Brion, yolculuklarının Beyşehir durağında Uluslararası Beyşehir Bisiklet Evi’nde misafir edildi. Uzun ve zorlu parkurları geride bırakan bisikletçiler, Beyşehir’de kısa bir mola verdi.
Beyşehir’de konakladıkları süre içerisinde Floriane Brion’un ani rahatsızlanması üzerine tedavi süreci başlatıldı. Tedavinin ardından istirahat süresi uzatılan sporcuların Beyşehir’deki konaklamaları da devam etti.
YOLCULUKLARINDA HEP KONYA'YI HATIRLAYACAKLAR
Dernek aracılığıyla ilçeye gelen yabancı tur bisikletçilerine, dünyada benzeri olmayan bir uygulamayla otel konaklaması ve yemek desteği sağlandı. Beyşehir’de ağırlanan sporculara ayrıca, dünya turları boyunca kendilerine eşlik edecek özel tasarım forma da hediye edildi.
Uluslararası Beyşehir Bisiklet Evi yetkilileri, dünyanın farklı ülkelerinden gelen bisikletçileri Beyşehir’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, ilçenin bisiklet turizmi açısından önemli bir durak haline geldiğini vurguladı.


