Dünyanın dönüşümünde Necmettin Erbakan faktörü!

Milli Çözüm Dergisi Konya Temsilciliği vefatının 13.yıldönümünde Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan adına ''DÜNYANIN DÖNÜŞÜMÜNDE NECMETTİN ERBAKAN FAKTÖRÜ '' konulu fotoğraf sergisi düzenledi

Dünyanın dönüşümünde Necmettin Erbakan faktörü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Valiliği yanı Kayalı Park’ta yer alan serginin açılışı öncesinde Kur’an tilaveti gerçekleştirildi. Okunan Kur’an Erbakan Hoca’ya, Gazze, Doğu Türkistan vd coğrafyalardaki mazlum şehitlere ve terörle mücadelede güvenlik güçlerimizden şehit olanlara hediye edildi.

Serginin açılışında Milli Çözüm Dergisi Konya Temsilciliği Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Mehmet Sıtmapınar bir açılış konuşması yaptı. 

Sıtmapınar konuşmasında şu görüşlere yer verdi: 

" ADİL DÜZEN PROGRAMLARINA HER ZAMANKİNDEN FAZLA İHTİYACIMIZ VAR!.

 ‘’Hak-Batıl mücadelesinde her durum ve her şart altında bizlere Hakkın tarafında olmayı öğreten, Efsane Başbakan, büyük devlet, ilim ve siyaset adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın 13. Vuslat Yıldönümü münasebetiyle anıyoruz ve fikirlerinin önemini bugün daha iyi anlıyoruz’’ dedi ve  ‘’ İnsanlığın her alanda karanlık bir dönemden geçtiği zaman diliminde, Erbakan Hocamızın tüm insanlığa kurtuluş reçetesi olarak sunduğu; Aklı Selimin, Müspet İlmin, Tarihi Birikimin, Vicdani kanaatin, Evrensel Hukuk normlarının ve KURANI KERİMİN ışığında hazırlanan Adil Düzen programlarına olan ihtiyacımız her zamankinden çok daha fazladır.

Bu sebeple Aziz Erbakan Hocamızın 13. Vuslat Yıldönümünde, Hocamızı anmak ve doğru anlamak ve üzerimize düşen sorumluluklarımızı kuşanmak amacıyla buradayız...!’’ şeklinde sözlerine devam etti.

Dünyanın dönüşümünde Necmettin Erbakan faktörü!

FİLİSTİNLİ MÜCAHİTLERİN DUACISIYIZ ÇÜNKÜ;

‘’Bugün Filistinli kardeşlerimiz Kurtuluş Savaşında verdiğimiz bağımsızlık mücadelesinin aynısı vermektedir. Onları terörist gösterenlerle Milli Mücadele’de Mustafa Kemal Atatürk’ü asi gösterenler aynı zihniyetteki kafalardır’’ diyen Mehmet Sıtmapınar, Filistin’li mücahitlere Siyonist İsrail’e karşı zaferlerin en büyüğünü temenni etti. Bunun sebebini de ‘’bugün Hamas ve Filistin mücahitleri, aynı zamanda Türkiye’mizi savunmaktalar. Çünkü Filistin’i işgal eden kuduz İsrailin ana gayesi Türkiye’mizin işgalidir.!’’ Şeklinde açıkladı.

ERBAKAN’IN DAĞITTIĞI İSRAİL’SİZ ATLAS!.

Milli Çözüm Dergisi Konya Temsilciliği Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Sıtmapınar ilginç bir tarihi olaya dikkat çekti: ‘’Prof. Necmettin Erbakan Hocamız 1990’lı yıllarda Millî Gazete eliyle bir ATLAS dağıtmıştı. O atlasın hiçbir yerinde İsrail diye bir devlet ve onun bayrağı yer almamıştı. Çünkü Erbakan Hocamıza göre İsrail, zaten sun'i ve geçici bir terör yapılanması ve İslam dünyasının bağrına yerleştirilmiş bir çıbanbaşıydı. Ve eninde sonunda mutlaka ortadan kaldırılacaktı. Bu nedenle haritalarda bir devlet gibi gösterilmesi son derece anlamsızdı ve başta Filistin olmak üzere, bağımsızlık mücadelesi veren milletlere karşı bir haksızlıktı. Bu nedenle yok sayılmıştı!’’

DÜNYADA YAŞANAN FİKRİ DEĞİŞİMİN ALT YAPISINI ERBAKAN HAZIRLADI

Evet, Erbakan’ın Millî Görüş Hareketi, evrensel ve orijinal programları ve Adil Düzen hazırlıkları, dünyadaki tarihi değişimin ve talihli devrimin FİKRÎ altyapısını oluşturmaktaydı. Ve bunların uygulanmasını mümkün kılacak ve zalim odakları hizaya sokacak teknoloji harikası savunma hazırlıklarını tamamlaması lazımdı ve bu süreçte hepsi de yapılmıştı. Milli Çözüm ise bu kutlu şuuru pekiştirme ve geliştirme aşamasıydı. Şimdi Hamas’ın Gazze’den şahlanması ise, Siyonist kangrenin deşilip Yeni bir Dünya tesisinin FİİLÎ kalkışmasıydı" görüşlerine yer verdi. 

Programda Erbakan Hoca adına misafirlere lokma tatlısı ikram edildi. Fotoğraf sergisi dört gün boyunca ziyarete açık olacak.

Bakmadan Geçme