Dünyanın ilk 3 büyüğü olmayı hedefliyor

Balance Network yüzde yüz yerli sermaye ile geliştirdiği 'Balance Chaın' platformuyla dünyanın ilk 3 büyük Blockchain şirketinden biri olmayı hedefliyor

Dünyanın ilk 3 büyüğü olmayı hedefliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Balance Network, Türkiye’nin ilk “Kripto Varlık, Bilişim ve Teknoloji” şirketi olarak Türkiye’ nin dijital dünyaya açılan kapısı olma iddiasıyla ses getirecek blockchain projelerini hayata geçiriyor. Yüzde yüz yerli sermaye ile geliştirdiği Balance Chain platformuyla global bir blockchain firması olma hedefiyle resmî kurumlara ve özel sektöre yönelik projeler ile hayatın her alanına blockchain teknolojisini entegre etmeyi amaç edinen şirket 2025 yılına kadar dünyanın ilk 3 büyük blockchain şirketinden biri olmayı ve bu sayede büyük bir istihdam ve döviz girdisi sağlamayı hedefliyor.

2020 yılında blockchain alanında çalışmalara başlayan Balance Network, uzman yazılım ekibiyle geliştirdiği ekosistem platformunu 2023’ün ilk günlerinde kullanıma sunacak. Ülkemizde de çokça kullanılan merkeziyetli kripto token borsalarına ek olarak, platform dahilinde merkeziyetsiz borsa, NFT pazaryeri, Launchpad, Balance mobil ve browser cüzdanı ile ekosistem tokenı yer alacak.

Kripto para borsalarının güvenliği ile ilgili endişelerin duyulduğu bu günlerde, Balance Network geliştirip testlerini yapmakta olduğu ekosistem çözümü sayesinde, maksimum güvenlik ile kripto varlık alım, satım ve muhafazasını sağlayabileceği iddiasıyla öne çıkıyor.

Web 3.0 ve blockchain alanında özel sektör ve devlet kurumlarına projeler geliştiren Balance Network’ün öne çıkan projeleri ise; “NFI”, “NFR” ve “NFF” adında. Altyapı çalışmaları tamamlanan bu benzersiz projelerin temel amacı; tüm kişisel veriler ile kurum ve kuruluşlara ait verileri blockchain üzerine taşıyarak, akıllı kontratlar sayesinde sonsuza dek gizli, güvenli, değiştirilemez kılmak. Proje detaylarına indiğimizde ise; vatandaş ve özel şirketler ile devlet kurumları arasındaki fiziksel bariyerlerin kalktığını, böylece resmi işlemlerin çok daha hızlı ve basit bir şekilde gerçekleşebildiğini görüyoruz. Blockchain teknolojisi ile hayata geçecek projelerin sağladığı enerji ve doğal kaynak tasarrufu ile ülke ekonomisine büyük bir katkı sağlayacak olan Balance Network çalışmalarına hızla devam ediyor.

Bakmadan Geçme