Düzenlenen saldırılarda 16 kişi daha hayatını kaybetti
İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 16 Filistinli daha hayattan koparıldı.
İsrail ordusu Gazze Şeridi'nin çeşitli noktalarına saldırmaya devam ediyor
Gerçekleşen saldırılarda 16 Filistinli yaşamını yitirdi, onlarca kişi yaralandı.
Hastane kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya bölgesinde düzenlediği bombardımanda 3 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.
Görgü tanıkları, Beyt Lahiya kentinin doğu kesimlerine yönelik topçu atışlarının sürdüğünü ifade etti.
Yine Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nusayrat Mülteci Kampı'nın batısındaki bir evin hedef aldındığı saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu 6 Filistinli hayatını kaybetti.
Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki iki eve düzenlenen saldırıda ise 6 Filistinli öldürüldü.
İsrail'in Gazze Şeridi'nin merkezindeki Deyr el-Belah kentinin Bişara beldesinde de bir apartmanı bombalaması sonucu ise çok sayıda Filistinli yaralandı.
İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'taki Beni Süheyla beldesinde yerinden edilmiş kişilerin sığındığı bir evi bombalaması sonucu da bir Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişinin de yaralandığı bilniyor.