Eczacılar, Ankara'daki 27 Kasım Büyük Eczacı Mitingine hazır

​​​​​​​Türk Eczacılar Birliği ve 54 Eczacı Oda Başkanlığının 'Eczacıya Hak Ettiği Değer Verilmelidir' Eylem Planı çerçevesinde 27 Kasım 2022 Pazar günü Ankara'da Büyük Eczacı mitingi düzenlenecektir.

Eczacılar, Ankara'daki 27 Kasım Büyük Eczacı Mitingine hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eczacılarımız, eczane teknisyenlerimiz, Eczacılık Fakültesi öğrencileri ve ailelerimizle birlikte Büyük Eczacı mitinginde yer alacağız. diyen 5 Bölge Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. A.Hakan Koru 27 Kasım 2022 Pazar günü Ankara’da yapılacak olan büyük eczacı mitingi hakkında yazılı olarak yaptığı açıklamasında şu sözlere yer verdi.” Türk Eczacılar Birliği ve 54 Eczacı Odası olarak bizler; “Eczacıya Hak Ettiği Değer Verilmelidir” ana mesajıyla çıktığımız bu yolda, hastalarımıza ve mesleğimize duyduğumuz sorumlulukla; ilaç yokluklarına, ilaç fiyat farklarına, kontrolsüz açılan fakültelere, eczanelerdeki ekonomik çıkmaza, kamu eczacılarının hak kayıplarına, eczacıların yok sayılmasına ve eczacılık mesleğinin değersizleştirilmesine hep birlikte “Dur!” diyoruz.

Hastalarımız, mesleğimiz ve en önemlisi daha sağlıklı bir toplum için tüm meslektaşlarımızla birlikte, Birlik’ten gelen gücümüzle 27 Kasım’da Büyük Eczacı Mitingi’nde Ankara’da olacağız. Hakkımız olanı alana kadar da bu mücadelemize devam edeceğimizi saygıyla duyururuz.

Mitinge katılım sağlamak isteyen meslektaşlarımızla birlikte 27 Kasım 2022 Pazar günü Ankara da olacağız. Mitinge katılım sağlamak isteyen meslektaşlarımızın Odamızı arayarak isim yazdırmaları, ayrıca. Mitinge kendi araçları ile katılım sağlayacak meslektaşlarımızın da Odamızı arayarak isim yazdırmaları gerekmektedir. İlçelerdeki meslektaşlarımız için gerekli bilgilendirmeleri İlçe Temsilcilerimiz yapacaktır.    

Büyük Eczacı Mitingine gidecekler için 27 Kasım 2022 Pazar günü Konya Eczacı Odası önünden  saat: 08.00’de otobüsler Ankara ya hareket edecektir  ŞENGÜL GÜRBÜZ

Bakmadan Geçme