• Haberler
  • Sağlık
  • Eğitim Bir-Sen, 32 yaşında: Konya'da etkinlik düzenlendi!

Eğitim Bir-Sen, 32 yaşında: Konya'da etkinlik düzenlendi!

Eğitim Bir-Sen 32 yaş gününe özel Konya Şubesi'nde   etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinliğe Memur-Sen Konya İl Temsilcisi, EBS Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, şube başkan yardımcıları ve çok sayıda üye katıldı. 

Eğitim Bir-Sen, 32 yaşında: Konya'da etkinlik düzenlendi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eğitim Bir-Sen 32 yaş gününe özel Konya Şubesi’nde   etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinliğe Memur-Sen Konya İl Temsilcisi, EBS Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, şube başkan yardımcıları ve çok sayıda üye katıldı. 

Programın açılışı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. 32. yıl programında özel açıklamalarda bulunan EBS Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, "32. yılımızda, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen ‘in Kurucu Genel Başkanı merhum Mehmet Akif İnan ve ahirete irtihal etmiş olan ve Eğitim-Bir-Sen ‘in kuruluşuna öncülük etmiş kardeşlerime Allah ‘tan rahmet diliyorum” dedi.  

Eğitim Bir-Sen, 32 yaşında: Konya'da etkinlik düzenlendi!

Eğitim çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Karlıer, sendika olarak yüklerinin ağır, sorumluluklarının büyük olduğuna dikkat çekti.

Karlıer,  "Eğitim çalışanlarının mali, özlük ve sosyal hakları hakkında Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen olarak gerekli çalışmaları yaptık, Memur-Sen olarak bin 7, Eğitim-Bir-Sen olarak ise 88 kazanıma imza attık ve eğitim çalışanlarının maddi ve manevi yükünü hafiflettik" diye konuştu. 

“MİLLET İRADESİNİN YANINDA OLDUĞUMUZU HER FIRSATTA İFADE EDİYORUZ”

 Medeniyet değerlerine sahip çıkıldığını söyleyen EBS Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, son olarak şunları ifade etti: "Diğerlerine göre değil, değerlerine göre sendikacılık yaparak, büyüklenmeden büyüdük.  

Millet iradesinin yanında olduğumuzu her fırsatta ifade ediyoruz. 28 Şubat, 27 Nisan ve 15 Temmuz’da dik durarak, milli ve manevi değerlerimize sahip çıktık.  

Aziz milletimizin huzuru için her zaman ve zeminde işlerin en doğrusunu yapmaya çalıştık, çalışacağız."
 

Bakmadan Geçme