• Haberler
  • Asayiş
  • Ehliyetsiz sürücünün kontrolsüz girişi kazaya yol açtı: 1 çocuk yaralandı

Ehliyetsiz sürücünün kontrolsüz girişi kazaya yol açtı: 1 çocuk yaralandı

Yalvaç'ta kontrolsüz giriş yapan ehliyetsiz sürücü nedeniyle kaldırıma çarpışan araçlarla meydana gelen kazada bir çocuk hafif yaralandı.

Yalvaç ilçesinde, kontrolsüz bir şekilde caddeye giren ehliyetsiz sürücü nedeniyle kaldırıma çarptı, ardından bu araca çarpmamak için direksiyonlarını kıran iki araç birbiriyle çarpıştı. Kazada 1 çocuk hafif yaralandı. Saat 12.40 sularında Görğü Bayram Mahallesi Orman Caddesi'nde gerçekleşen kazada, Cansu T. yönetimindeki Tofaş marka araç kontrolü kaybederek kaldırıma çıktı. Bu esnada arkasından gelen Nevruz Buğday ve Esma Doğanlı'nın araçları, çarpışmadan kaçınmak için manevra yaparken birbirlerine çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazaya karışan araçlardan birinde bulunan Enes Buğday hafif yaralandı ve tedbir amaçlı olarak Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ehliyetsiz sürücü Cansu T.'nin kullandığı aracın sigortasız olduğu belirlenirken, araç trafik ekiplerince bağlanarak çekiciyle otoparka götürüldü ve sürücü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bakmadan Geçme