• Haberler
  • Ekonomi
  • Ek İkramiye: Yılbaşı Yaklaşırken Emeklilere Bir Maaş Ek İkramiye Müjdesi Verildi!

Ek İkramiye: Yılbaşı Yaklaşırken Emeklilere Bir Maaş Ek İkramiye Müjdesi Verildi!

Yılbaşı öncesinde emeklilere yönelik sevindirici bir haber geldi. 4A, 4B ve 4C kapsamındaki emeklilere Garanti Bankası tarafından özel bir jest sunuldu.

Ocak 2024'te beklenen emekli zammının etkisiyle bankalar, emeklileri müşteri olarak çekmek amacıyla çeşitli teklifler sunuyor. Garanti Bankası, bu çerçevede 31 Aralık'a kadar yapılacak maaş transferlerine özel olarak 7500 TL'ye kadar ikramiye fırsatı sunuyor. Ayrıca bankaya 3 yıl boyunca sadık müşteri olan emeklilere ek olarak kredi kartından belirli bir harcama taahhüdü verenlere 1000 TL hediye bonusu imkanı sunuluyor. Toplamda Garanti Bankası'nın sağladığı promosyon miktarı 8500 TL'ye kadar yükselebiliyor.

Son Gün 31 Aralık!

Emeklilere bir çok avantaj sağlayacak olan bu kampanya, 31 Aralık tarihine kadar geçerli. Bu avantajlar arasında faizsiz nakit avans, düşük faizli emekli kredisi ücretsiz havale ve EFT gibi olanaklar bulunmaktadır. Bu fırsatları kaçırmamak adına emeklilerin son başvuru tarihini göz önünde bulundurmaları önem arz etmektedir. Garanti Bankası, emeklilere özel söz konusu bu kampanya ile yılbaşını maddi anlamda daha keyifli hale getirmeyi hedefliyor.

Bakmadan Geçme