• Haberler
  • Konya
  • Eker, 'hiç kimse okumak ve yazmaktan korkmasın'

Eker, 'hiç kimse okumak ve yazmaktan korkmasın'

Yeni kitapları okuyucularıyla buluşan Yazar Şerife Bozoğlan Eker, Hakimiyet.com'a açıklamalarda bulundu. Eker, 'hiç kimse okumak ve yazmaktan korkmasın.' dedi. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Eker, 'hiç kimse okumak ve yazmaktan korkmasın'

İlk Roman kitabı ve 4’inci şiir kitabı yayımlanan Yazar Şerife Bozoğlan Eker, Hakimiyet.com’a açıklamalarda bulundu.

Hiç kimsenin okuma ve yazmadan çekinmemesi gerektiğine değinen Yazar, hayatı anlamanın yolu yazmak ve okumaktan geçtiğine değindi. 

Konuşmasında insan sevgisine de değinen Eker, “Okumaktan, yazmaktan korkmasınlar. Başlasınlar bir yerden Şiir seviyorsa şiir, makale, hikâye kendi yaşadıklarını yazsınlar. 

Eker, 'hiç kimse okumak ve yazmaktan korkmasın'
Yazdıkça stresleri azalacak. Psikologlara daha az ihtiyaç duyacaklar. Birbirini çekiştirmeye, dedikoduya zamanları kalmayacak. Daha da önemlisi kendilerini sevmeyi, kabiliyetlerini öğrenecekler. Kendini sevmeyen rabbini de sevemiyor, başkalarında sevemiyor. 


Kendilerini de yaratan nasıl da muhteşem yaratmış diye sevsinler. Sevdikçe daha mutlu olacaklar. Bu evde başlayıp sokağa taşacak. Gerginlik stres azalacak. 


 Birbirimizi daha çok sevip anlayacağız. Trafikte, sokakta kaos oluşmayacak. Gülüp geçecekler çoğu şeye. Sorunları önemsemeyecekler. Buda güzel yaşanabilir bir Türkiye oluşturacak. Daha ‘az şikayet, daha çok üret’ diyoruz.” 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme