Ekonomiyi ŞİMŞEK Çarptı!

ZAM ZAM ZAM bu işin sonu nereye varacak! Anlı şanlı ekonomistlerin çözümü piyasadan para çekerek , fiyatları artırarak,alınamaz satılamaz hale getirerek enflasyonu düşürülebileceğini düşünmesi bile yanlıştır.

Parasal Sıkılaştırma Politikaları ile alın teri dökerek nafakasını çıkaran halka kesilen faturaların  %1 inin bile faiz gelirleri ile lüks hayat yaşayan rantiyecilere kesilmemesi ve hatta vergilerinin sıfırlanması manidardır.

Artık TARIM sürdürülebilir olmaktan çıkmıştır.Mazotun 41₺ ye çıkması ile Çiftçimiz  ne ekeceğini bilemez durumdadır. Zaten eksede hasat ettiği ürünün fiyatı maliyetini karşılayamaz hale gelmiştir. Bizim de mazot hakkında tek sözümüz 41 kere maşallah demek olacaktır.

Esnafımız çalıştırdığı işçinin maaşını,sigortasını,dükkanının kirasını, bağkurunu ödeyemez durumdadır. Seçim zamanı vaad edilen 7200 prim gün sayısı da tozlu raflarda yerini almıştır.

Paris iklim sözleşmesinin satır aralarında halkımızın faydasına olmayan unsurlar olduğunu mütaala ediyoruz. Halkın faydasına olmayan herşeyin karşısındayız. Bu sözleşme halkımızın anlayacağı şekilde anlatılmalıdır ki eğriyi doğruyu bilelim.

Emeklilerimize reva görülen maaş,yoksulluk sınırının altındadır. Seyyanen memurlarımıza  yapılan iyileştirmede olduğu gibi emeklilerimizede seyyanen iyileştirme  yarın değil bugün yapılmalıdır.

Fahiş fiyatlarla karşı karşıya olan kiracılarımızın durumu içler acısıdır. Konut kira artışları %25 ile sınırlandırılırken işyeri kira artışlarının %70 lerde olması ile ne amaçlanmaktadır. Esnafımızın ekmek teknesi artık kepenk kapatma aşamasına gelmiştir. Kanunlar caydırıcı nitelikte , adaletli olmalı ve uygulamaya konulmalıdır.

Yeniden Refah Partisi ekonomi politikalarının tamamı halka hizmet içindir. Denk bütçe ile ekonomimizi rayına oturtacağız. Adil Düzen  anlayışı ile ayrım yapmaksızın herkesin yeniden kalkınmasını sağlayacağız. Rantiyecelerin hortumlarını keseceğiz, faiz sistemini ortadan kaldıracağız. Yeniden Refah belediyecilik anlayışını yeniden tesis edeceğiz.81 ilimizi 680 projemiz ile buluşturacak ve topyekün kalkınmaya imza atacağız.

Seçim çalışmalarımızın başladığı ilimizde  "5 yılda 25 Dev Proje" İle yola çıkıyoruz.

1.5 Milyon Nüfus için Master Plan, Yatırım, Üretim ve Binlerce  İstihdam için Yeniden Refahın Vakti Geldi.

Halkımız şunu iyi bilmelidir ki Yeniden Refah bereketin, huzurun, yeniden kalkınmanın  tek adresidir.

Bakmadan Geçme