Elazığ'ın Lampard'ı Kuşadası'nda

Elazığspor'un başarılı orta saha oyuncusu Muhammed Umut Akbulut, TFF 3. Lig ekiplerinden Kuşadasıspor'a transfer oldu.

Elazığ'ın Lampard'ı Kuşadası'nda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor'un Lampard'ı olarak bilinen genç yetenek Muhammed Umut Akbulut, TFF 3. Lig ekiplerinden Kuşadasıspor kulübüne transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

 

Akbulut, İlk milli maçına okullar arasında düzenlenen turnuvada sahaya kaptan Olarak çıkarak o turnuvada şampiyonluk yaşadı. Ve bu şampiyonluğun neticesinde 2019'da Sırbistan'da düzenlenen turnuvada milli formayı terletti.

Hakimiyet.com haber merkezine özel açıklamalarda bulunan Akbulut, " Öncelikle Kuşadasıspor'a transfer olduğum için çok mutluyum. Burada kendimi ıspatlayıp hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. Hayalim birgün Galatasaray'da forma giyebilmek ve Avrupa'da oynayabilmek. Tabi bu basamakları adım adım çıkmak en doğrusu, Şuan Kuşadasıspor'da şampiyon olmak istiyorum. Taraftarlarımız bu formayı Terimin son damlasına kadar terleteciğimden emin olsunlar."

 

Şansız sakatlıklar ve burun ameliyatı olması nedeniyle geçen sene formasından uzak kalan Akbulut, Kuşadasıspor kulübüne transfer olmadan önce özel idmanlar yaptığını ve kendini çok iyi hissettiğini vurguladı.

 

İşte Akbulut'un Elazığspor kariyeri 

TFF 2. Ligde 15 maça çıktı. Burada 2 gol attı. Ve asist yapamadı

TFF 3. Ligde 15 maça çıktı.

Bakmadan Geçme