Elektrik, Su, Doğalgaz Fatura Bedeli Ucuzlayacak! Otomatik Fatura Talimatına 300 TL Kazanmak için…

Albaraka mobil uygulama veya internet şubesi üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı oluşturanlar kazançlı çıkıyor.

Elektrik, su, doğalgaz fatura bedelini ucuzlatacak o yepyeni kampanyaya dair işte merak edilen tüm detaylar…

Albaraka Türk Finans yıl içinde müşterilerine özel sunduğu kampanyalar ile bütçeyi koruyor. Banka kartı kullanılarak yapılan alışverişlerde sunulan indirimli alışveriş seçeneği farklı dönemlerde oluşturulan özel kampanyalarla fatura bedelinizi ucuzlatıyor.

Yılın son ayına özel başlatılan otomatik fatura talimatına 300 TL'ye kadar Worldpuan kazandıran teklif müjde ile duyuruldu. Albaraka Mobil uygulama veya internet şubesi üzerinden fatura talimatı veren her müşteri fatura başına 50 TL, toplamda 300 TL kazanç elde ediyor.

Otomatik Fatura Ödeme Kampanyası Nedir?

Albaraka otomatik fatura ödeme talimatı ile aylık faturaları takip etme zorunluluğu ortadan kalkıyor. Her fatura ödeme döneminde hesapta bulunan bakiye üzerinden faturalar otomatik olarak ödenebiliyor.

Fatura talimatına 300 TL'ye kadar indirim kazandıran kampanya elektrik, su, doğalgaz, internet ve telefon faturaları için geçerlidir. Kampanya katılım sağlamak isteyenlerin Albaraka Türk Finans banka müşterisi olması gerekir.

Otomatik Fatura Ödeme Kampanyasına Nasıl Başvurulur?

Albaraka'nın fatura talimatına 300 TL worldpuan kazandıran kampanyası mobil uygulama içerisinde yer alan “Fatura Talimatları” menüsü üzerinden aktif hale getirilebilir. Banka müşterisi olmayanlar “müşteri olmak istiyorum” adımlarını tamamladıktan sonra kampanyaya katılım sağlayabilir.

 

Bakmadan Geçme