Elif Erbakan Altınöz Konya'ya geldi!

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Elif Erbakan Altınöz Konya'da kadın seçmenler ile bir araya geldi.

Elif Erbakan Altınöz Konya'ya geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi’nin tıpkı geçmişte olduğu gibi yerel seçimlerde çok güzel bir çıkış yapacağını ifade eden Altınöz,  bu çıkış sayesinde gerçek belediyecilik ile tüm Türkiye’nin tanışacağını söyledi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde 500 binin üzerinde üye hedefiyle gireceklerini ve belediyelerde Milli Görüş iktidarını yeniden tesis edeceklerini kaydeden Altınöz, “Sonraki hedefimiz ise, 2028’deki genel seçimlere doğru emin adımlarla ilerlemek ve 2028’de milletimizi özlemle hasretle beklediği Milli Görüş iktidarı ile buluşturmaktır. 14 Mayıs seçim sonuçları bizim için bir besmeledir, hayırlı bir başlangıçtır.

O gün Yeniden Refah Partisi’ni görmezden gelen sözde anket firmaları bile bugün bizi 6-7 bandında gösteriyorsa, bu sonuçların kat ve kat üstünde çok sürpriz sonuçlar bizi bekliyor Allahın izniyle şeklinde konuştu.

‘Belediyeler borç ve faiz batağında…’

Rantçı, Heykelci ve Örgütçü belediyecilik anlayışlarının belediyeleri ve vatandaşı perişan ettiğini belirten Altınöz, “89 ve 94 seçimleri öncesinde yolsuzluk ve borç batağındaki belediyeler hizmet veremez haldeydi, şehirlerin sokakları çöp çamur ve çukura teslim olmuştu. Ancak 89 ve 94 seçimleriyle işbaşı yapan Millî Görüş belediyeciliği hüküm sürerken, belediyeler laf değil hizmet üretti, milletin tek kuruşu boşa harcanmadı. Sonradan Millî Görüş’ten ayrılıp aynı belediyelerde koltuğa oturan aynı insanlar oldu, ama Millî Görüş bereketi olmadı, olamadı, belediyeleri boğazına kadar borca batırdılar. Dolayısıyla marifetin kişilerde değil, Milli Görüş gömleğinde olduğu ortaya çıktı. Bugün de rantçı heykelci ve örgütçü belediyecilik anlayışları belediyeleri ve vatandaşı perişan etmiştir. Tüm bu belediyecilik anlayışlarının sonucunda belediyeler borç ve faiz batağına saplanmıştır. Vatandaşa hizmet üreten değil, yandaşa rant üreten kurumlara dönüşmüştür. Çare geçmişte olduğu gibi bugün de Milli Görüştür, Yeniden Refah Partisi olarak 31 Mart’tan itibaren ahlaklı, faziletli, merhametli, liyakatli, dirayetli ve gayretli belediye başkanlarımızla, “Ahlaklı Belediyecilik” anlayışıyla milletimizin yüzünü yeniden güldüreceğiz” dedi.

Elif Erbakan Altınöz, Yeniden Refah Partisi olarak milletimizin bıkıp usandığı hizmetten yoksun belediyecilik anlayışını Cenabı Allah'ın izniyle yine milletimizin teveccühüyle değiştireceğiz ve yerine ahlakı hâkim kılacağız inşallah. Ahlaklı belediyecilik Millî Görüş ruhuyla Yeniden Refah'la, yeniden gelecek inşallah. Mart seçimlerinden yüzde 20’nin üzerinde oyla çıkacağız inşallah. Üye bazında 3 ayda yüzde 30 büyüdük elhamdülillah, inşallah bu tempoyla, bu hızla devam edeceğiz. 2028 seçimlerine 3 milyon üyeyle gireceğiz ve Türkiye’nin en büyük partisi olacağız.

Bakmadan Geçme