Elon Musk'a tepkiler çığ gibi büyüdü!

Twitter, kullanıcılarının tepkisini çekmeye devam ediyor. Twitter'ın sahibi olan Elon Musk, Twitter'da bir günde onaysız hesapların 600, onaylı hesapların 6000, yeni ve doğrulanmamış hesapların ise 300 tweet görüntüleyebileceklerini açıklaması üzerine tepkilerin ardı arkası kesilmedi. Gelen tepkiler üzerine Musk tweet sayısını artırdı. Ancak son dönemlerde yaptığı değişim ve yeniliklerin saçma olduğunu iddia eden Twitter kullanıcıları Elon Musk'ı tweet yağmuruna tuttu. 

Elon Musk'a tepkiler çığ gibi büyüdü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milyonlarca Twitter kullanıcısını yakından ilgilendiren düzenleme duyuruldu. Şirketin sahibi Elon Musk, yeni değişiklikle birlikte Twitter kullanıcılarına tweet okuma sınırı getirildiğini açıkladı.

Duyuruyu kendi hesabından yapan Musk, "Aşırı veri kazıma ve sistem manipülasyonu düzeylerini ele almak için aşağıdaki geçici sınırları uyguladık. Doğrulanmış hesaplar günde 6000 tweet, doğrulanmamış hesaplar günde 600 tweet, yeni ve doğrulanmamış hesaplar günde 300 tweet görüntüleyebilecek." ifadelerine yer verdi.

TEPKİLER ÜZERİNE TWEET SAYISINI GÜNCELLEDİ

Tepkilere neden olan düzenlemenin ardından Musk sosyal medya hesabından bir açıklama daha yaparak, "Yakında doğrulananlar için 8000, doğrulanmamışlar için 800 ve doğrulanmamış yeniler için 400'e yükselen oran limitleri." paylaşımında bulundu.
 

Bakmadan Geçme