Elon Musk, merakla beklenen o uygulama hakkında konuştu

Elon Musk'ın, WeChat'e benzer bir şekilde her şeyi kapsayacak olan uygulaması X'in merkezinde Twitter bulunacak. Ancak X olmadan önce Twitter'ın düzeltilmesi gerekiyor.

Elon Musk, merakla beklenen o uygulama hakkında konuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elon Musk’ın bu yılın başlarında duyurduğu X uygulaması,  teknoloji severlerin aklının bir köşesinde duruyor. Milyarder girişimci ve Tesla, SpaceX, Neuralink ve daha fazlasının kurucusu Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Fransa’daki VivaTech ticaret fuarında yaptığı bir konuşmada bu heyecan verici uygulamadan bahsetti.

Musk, daha önce X’in Çin’deki WeChat gibi olmasını istediğini belirtmişti. WeChat ile birlikte Çin’de hem sosyal medya, hem ödeme yapma hem de mesajlaşma gibi birçok şey, tek bir uygulama üzerinden kullanılabiliyor. Elon Musk da X’in böyle olmasını istiyor ve hedefi, X’in merkezine Twitter’ı koymak.

Paris'te düzenlenen VivaTech fuarının bitimine yakın ünlü milyarder sahneye çıktı ve sahip olduğu şirketlerin vizyonlarından ve planlarından bahsetti. Tesla için tam otonom araçlara ulaşmaya yakın olduklarından ve SpaceX için ise Dünya'daki yaşamı daha iyi hale getirme ve insanlığı çok gezegenli bir tür haline getirme misyonunnu açıkladı.

X, özellikle gelecekte nasıl çalışacağı veya geliştirileceği konusunda kamuoyu için hala gizemini koruyor. Musk, Nisan'da yaptığı açıklamada Twitter'ın satın alınmasının süper uygulamayı yaratmak için hızlandırıcı görevi göreceğini ve sürecin üç ila beş yıl içinde başlayacağını demişti.

Bakmadan Geçme