Elon Musk, Threads ile dalga geçti!

Adam Mosseri, Threads'e Twitter'dakine benzer görüntüleme sınırları gelebileceğini söyledi. Elon Musk, Threads'in aldığı kararın paylaşıldığı bir gönderinin altına alaycı bir tavırla 'Lmaooo' yazdı. Musk ayrıca, kopya anlamına gelen 'copy' ifadesini de kullandıktan sonra kedi emojisi koyarak Therads ile dalga geçti.

Elon Musk, Threads ile dalga geçti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Threads, tartışmalara yol açacak bir gelişme ile gündemde yer aldı. Instagram CEO'su Adam Mosseri, platformda son günlerde spam gönderilerin çoğalmaya başladıklarını tespit ettiklerini söyledi.

Threads'in buna ürettiği çözüm ise, tıpkı Twitter'daki gibi oldu. Threads kullanıcıları, günlük görüntüleme sınırları ile karşı karşıya kalabilir. 

Adam Mosseri'nin Threads üzerinden yaptığı açıklamaya göre kullanıcılar, spam gönderilerden korunmak için belirli kullanıcılar tarafından paylaşılan gönderileri daha az görecekler.

Mosseri, durduk yere içeriklere ulaşamayan kullanıcıların Threads'in destek bölümüne ulaşmaları gerektiğini belirtti. Yaşanan gelişmeyi görmezden gelmeyen Elon Musk ise Threads'in kararı ile dalga geçti.

Adam Mosseri, görüntüleme kısıtlamasının nasıl yapılacağına dair herhangi bir açıklamada bulunmadı. Bu yüzden platformdaki görüntüleme kısıtlaması ile ilgili olarak, Twitter'daki gibi net bir şey söylenemiyor.

Hatta Threads'ın, gönderilerin kısıtlanması yerine spam gönderilerle ilgili yepyeni bir düzenlemeyi kullanıma sunacaği ise kullanıcılar tarafından tahmin ediliyor.

Bakmadan Geçme