Emekli maaşı çeken emekliler dikkat: 5 bin TL ödeme müjdesi var!

Dev banka emeklilere 5000 TL ödeme yapacak! Promosyon kampanyasında detaylar belli oldu

Emekli maaşı çeken emekliler dikkat: 5 bin TL ödeme müjdesi var!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emekli vatandaşların merakla beklediği nakit promosyon kampanyası sonunda duyuruldu. Denizbank tarafından düzenlenen kampanya ile emekli maaşını Denizbank'a taşıyan müşterilere 5 bin TL'ye kadar ödeme yapılacak. Kampanya kapsamında, emekli maaşını Denizbank'a taşıyan müşterilerimize maaş miktarına göre ödeme yapılacak. Kampanyadan yararlanmak için emekli maaşınızın 10 bin TL ve üstü olması gerekiyor. Bu durumda, 5 bin TL'lik promosyon hakkınız olacak.Emekli promosyon kampanyasıyla ilgili yapılan açıklamada, ödeme miktarının alınan emekli maaşına göre değişkenlik göstereceği belirtildi. Bu sayede, her emekli vatandaşın kendi maaşına uygun bir promosyon miktarı alması hedefleniyor.

Egehaber.com sitesinde aktarılan habere göre; Banka tarafından yapılan açıklamanın detaylarına da yer verildi. İşte o açıklama

Standart promosyon ödemesi emekli maaş tutarı dikkate alınarak yapılacaktır.

Emekli maaşınızı şubelerimize gelmenize gerek kalmadan MobilDeniz’den veya e-Devlet üzerinden bankamıza aktarabilir, promosyon başvurusuna MobilDeniz’den ve 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü vererek dahil olabilirsiniz.

Standart Promosyon Kampanyası: 01.11.2022 -31.12.2023 arası emekli maaşını Denizbank’a devir etmiş emekli maaş müşterileri için geçerlidir.

Promosyon bedeli peşin olarak hesabınıza yatırılacaktır.

Kampanya 31.12.2023 tarihine kadar geçerlidir. DenizBank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

18 yaş altında emekli maaşı alan müşteriler;

Anne veya babasının velayetinde bulunmayanlara promosyon ödenecektir.

Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile Banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır.

Bakmadan Geçme