Emektar öğretmenler yıllar sonra bir arada

Uşak Kız Meslek Lisesi'nde yıllar önce eğitim veren öğretmenler, bir araya geldi, hasret giderdi.

Uşak Belediyesi tarafından şehirde yaşayan kadınlar için oluşturulan topluluk UKAMER, yeni buluşmalara imza atıyor. Şimdi de UKAMER, Kız Meslek Lisesi’nin tarihi binasında görev yapmış emekli öğretmenleri yıllar sonra bir araya getirdi. 

 

Buluşma Kız Meslek Lisesi’nin eski binası olan ve şuan merkezin hizmet binası olarak faaliyet gösteren tarihi binada gerçekleştirildi. Öğretmenler bir taraftan hasret giderirken, diğer taraftan okulun eski günlerini yâd ettiler.

 

Merkezin, kadınlara yönelik eğitim ve destek programlarını gerçekleştirmesi, öğretmenler tarafından takdirle karşılandı. Buluşma kapsamında öğretmenler merkezdeki etkinlik odalarını gezdiler. Etkinlikte ikramlar sunuldu ve öğretmenlere hediyeler takdim edildi. 

 

Buluşmaya katılan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Bu tarihi binada yıllarca öğrencilere eğitim vermiş değerli öğretmenlerimizle buluştuğumuz için son derece gururluyuz. Tarihi binanın her bir köşesinde anısı olan öğretmenlerimizin yıllar sonra tekrar bu katıları yad etmelerine ve meslektaşları ile bir araya gelmelerine vesile olduğumuz için de son derece mutluyuz. UKAMER yeni hizmet binasının kapıları şehirdeki tüm kadınlara açık ve kadınlarımız artık birbirinden unutulmaz hatıraları burada biriktirerek, kıymetli buluşmaları merkezimizde gerçekleştirebilecekler.” dedi.

 

Bakmadan Geçme