• Haberler
  • Spor
  • Emerson Royal Beşiktaş'tan vazgeçti mi? Transferde Flamengo devrede!

Emerson Royal Beşiktaş'tan vazgeçti mi? Transferde Flamengo devrede!

Beşiktaş'ın uzun süredir gündeminde olan Emerson Royal transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. İddialara göre siyah-beyazlılar, İtalyan devi Milan ile oyuncunun transferi için prensipte anlaşma sağladı ve sağlık kontrolleri için hazırlıklar yapılmaya başlandı. Ancak tüm bu sürecin ortasında sürpriz bir gelişme yaşandı ve Brezilya ekibi Flamengo son anda devreye girerek transferin seyrini değiştirdi.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre Emerson Royal, Flamengo ile kişisel şartlarda anlaşmaya vardı. Kulüpler arasındaki resmi görüşmelerin de başladığı öne sürüldü. Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş cephesi, transfer sürecinden tamamen çekildi.

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı da çıkan haberler üzerine sessizliğini bozdu. TRT Spor’a konuşan Adalı, sosyal medyada dolaşan “transfer bitti” iddialarını sert bir dille yalanladı. “Emerson’u aldığımız falan yok,” diyen Adalı, “Menajerlerle çalışan gazeteci görünümlü hesapların çığırtkanlığına kulak asmayacağız. Artık Beşiktaş’ın yakasından düşsünler. Biz Beşiktaş için en doğrusunu yapacağız,” ifadelerini kullandı.

Emerson Royal bugüne dek kulüp kariyerinde 257 maçta görev aldı ve bu süreçte 11 gol, 14 asistlik performans sergiledi. 25 yaşındaki sağ bek için transfer sürecinde yaşanan bu son dakika gelişmeleri, taraftarlar arasında kafa karışıklığına neden oldu.
 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!