• Haberler
  • Asayiş
  • Emniyet Kuvvetlerinin Başarılı Operasyonu: Suç Makinesi Yakalandı!

Emniyet Kuvvetlerinin Başarılı Operasyonu: Suç Makinesi Yakalandı!

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçemizde gerçekleşen hırsızlık olaylarını aydınlatma çalışmalarında önemli bir başarıya imza attı.

Emniyet Kuvvetlerinin Başarılı Operasyonu: Suç Makinesi Yakalandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapılan titiz araştırmalar sonucunda, iki ayrı motosiklet hırsızlığını gerçekleştiren şüphelinin E.K (1999, Kadirli) olduğu belirlendi.

Şüphelinin, uyuşturucu madde kullanmak, açıktan hırsızlık, mala zarar verme, işyeri dokunulmazlığını ihlal etme ve muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçlarından toplamda 25 suç kaydının olduğu tespit edildi.

Şüpheli E.K., hakkında uyuşturucu madde kullanmak, iki ayrı açıktan hırsızlık, mala zarar verme, işyeri dokunulmazlığını ihlal etme ve iki ayrı muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçlarından toplamda 7 ayrı aranma kaydı bulunuyordu.

Ayrıca, muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan şüpheli, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Bu başarılı operasyon, emniyet güçlerimizin ilçemizdeki huzur ve güvenliği sağlama konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. 

Bakmadan Geçme