Emniyet Personeline İndirim Protokolü

Özel Akşehir Sağlık Kabini tarafından sunulan sağlık hizmetlerinden yararlanmak isteyen Emniyet personeline yüzde 25 oranında indirim sağlanmasına ilişkin protokol, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akdemir ile Hemşire Ece Kaya tarafından imzalandı.

Emniyet Personeline İndirim Protokolü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yükseköğrenimini İstanbul Medipol Üniversitesi Hemşirelik ve Diyaliz Bölümü’nde, staj ve mesleki eğitimlerini de İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksinde tamamlayan, ilçemiz sakinlerinden Hemşire Ece Kaya tarafından bu yılın Nisan ayında hizmete sunulan Özel Akşehir Sağlık Kabini; alanında Akşehir'de bir ilk olarak Kileci Mahallesi Dr. Vahdi Yamalık Cad. No: 16/A adresinde (Eski Devlet Hastanesi acil girişi karşısı) hizmet veriyor.

Sağlık kabininde; yara ve yanık pansuman, enjeksiyon, serum takma, sonda takımı ve değişimi, kulak delimi, yatak yarası ve diyabetik yara bakımı, kulak yıkama, küçük kesilere dikiş atma, steril strip bantla müdahale, oksijen tedavisi, şeker-tansiyon takibi, kan grubu tayini ve gebelik testi ile VIP Hemşirelik Hizmeti, hijyen kurallarına uygun şekilde hazırlanan alanlarda profesyonel ekipmanlarla gerçekleştiriliyor.

Bakmadan Geçme