Emre Belözoğlu'nun İkinci Olayı: Gerginlik Sürüyor!

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun tavırlarıyla Hakem Halil Umut Meler'e saldırı olayının ardındaki gelişmeler büyük yankı uyandırdı.

Emre Belözoğlu'nun İkinci Olayı: Gerginlik Sürüyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pendikspor maçının sonunda yaşanan kısa süreli tartışma, Belözoğlu'nun gergin tavırlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

11 Aralık'taki karşılaşma, 1-1 beraberlikle sonuçlanmış, ancak maç sonrası yaşananlar büyük bir çatışmaya dönüşmüştü. Faruk Koca'nın sahaya girip hakem Meler'e yönelik saldırısı olayın boyutlarını artırdı. Meler, yaşananları sarı lacivertli kulübün teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun provokasyonu olarak değerlendirirken Belözoğlu ise tesislerde gazetecilere yaptığı açıklamada özür dilediğini savundu.

Olaylar Sona Ermiyor!

Söz konusu olaylar, yaşananlarla da sınırlı kalmadı. Belözoğlu, Pendikspor maçının ardından bir taraftarla yaşadığı kısa süreli tartışma ile tekrar gündeme geldi. Bu tatsız olaylar, sosyal medyada geniş bir tepkiyle karşılandı. Belözoğlu'nun daha önceki Başakşehir Teknik Direktörlüğü döneminden Giresunspor maçındaki taraftarlara yönelik küfürlü davranışları da hafızalarda taze bir iz bıraktı. Emre Belözoğlu'nun adı, yaşanan bu olaylarla birlikte hem spor hem de sosyal medya gündemine damgasını vurdu.

Bakmadan Geçme