En fazla düdük çalan 4 hakem var

Süper Toto Süper Lig'in 7 haftalık bölümünde 4'er kez düdük çalan Ali Palabıyık, Arda Kardeşler, Bahattin Şimşek ve Volkan Bayarslan TFF Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından en fazla görev verilen hakemler oldu.

En fazla düdük çalan 4 hakem var
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Süper Toto Süper Lig’in 7 haftalık bölümünde 4’er kez düdük çalan Ali Palabıyık, Arda Kardeşler, Bahattin Şimşek ve Volkan Bayarslan TFF Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından en fazla görev verilen hakemler oldu.
8 defa VAR koltuğuna oturan Alper Ulusoy ile Koray Gençerler de bu alanda zirvede yer aldı.
Süper Lig’in 7. haftası 18 Eylül Pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı ve milli araya girildi. 19 takımın mücadele verdiği bu süreçte tam 63 müsabaka oynandı. Hakemler de futbolcular ve teknik heyetler kadar yoğun maç programıyla karşı karşıya kaldı.


VAR’da Alper Ulusoy ile Koray Gençerler


Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulaması her sezon olduğu gibi bu sezon da kritik pozisyonlarda hakemlerin yardımcısı olmaya devam ediyor. Bu sezondan itibaren TFF’nin aldığı karar gereği VAR kadrosu oluşturulmuştu. Bu listede yer alan hakemlere saha içi ataması yapılmıyor.
Ligin 7 haftalık bölümünde VAR odasına en çok giren isimler 8’er karşılaşmayla Alper Ulusoy ile Koray Gençerler. Bunları 7 mücadeleyle Hakan Ceylan ve Özgüç Türkalp takip etti.
AVAR koltuğuna da en fazla 8’er maçla Alper Çetin ve Erkan Engin oturdu.

 

Bakmadan Geçme