Erbakan 14 Mayıs'ta biz sevineceğiz!

Cumhur İttifakının önemli isimlerinden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'ya geldi. Esnaf ve vatandaşları ziyarete eden ve Cumhur İttifakına destek isteyen Erbakan, '14 Mayıs'ta biz sevineceğiz' dedi.

Cumhur İttifakının önemli isimlerinden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya’ya geldi. Esnaf ve vatandaşları ziyarete eden ve Cumhur İttifakına destek isteyen Erbakan, “14 Mayıs’ta biz sevineceğiz” dedi.

Cumhur İttifakının önemli ismi Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan gençlerle, esnafla ve partilerle buluşmak üzere Konya'ya geldi. Havaalanında partililer tarafından karşılanan Erbakan, gençleri ve esnafları selamlayarak sohbet etti.

Fatih Erbakan, “14 Mayıs’ta ya siyonistler sevinecek ya da gönül coğrafyamızda 2 milyar kardeşlerimiz sevinecek. 14 Mayıs’ta ya seccadeye ayakkabılarıyla basanlar sevinecek ya da seccadede secde izi olanlar sevinecek. 14 Mayıs’ta ya Ayasofya'yı yeniden cami yapanlar sevinecek ya da Ayasofya'yı yeniden müze yapmak isteyenler sevinecek. 14 Mayıs’ta ya 85 milyon memleket evladı sevinecek ya da kandildeki teröristler ve işbirlikleri sevinecek. Gittiğim her yerde ve Konya'mızda görüyorum ki, biz sevineceğiz. 14 Mayıs’ta işgal iştahıyla saldıranların hevesleri kursaklarında kalacak” dedi Daha sonra şehir merkezine geçen Erbakan Tarihi Bedesten Çarşısında esnafları ziyaret etti, Cumhur İttifakı için destek istedi. Daha sonra gençlerle buluşan Erbakan gençlerden Cumhur ittifakı için destek istedi

Bakmadan Geçme