Erbakan'dan LGBT yorumu: müsaade değil, mücadele edilmesi gerekiyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatih Erbakan teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Erbakan, seçimlerin ardından teşekkür ziyareti için Konya'ya geldi. Seçimlerde 1 milletvekili çıkartacak oy oranına ulaşan Konya'da bir dizi ziyaret ve programlara katılan Erbakan, son olarak Konya'nın yerel basını ile bir araya geldi.

Erbakan'dan LGBT yorumu: müsaade değil, mücadele edilmesi gerekiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan’ın seçimlerin ardından başladığı teşekkür ziyaretlerinde ki son durağı Konya oldu. Gün boyu Konya’da esnaf ve vatandaşlar başta olmak üzere oda başkanları ile bir araya gelen Erbakan, son olarak Konya’nın yerel basını ile buluştu.

Erbakan'dan LGBT yorumu: müsaade değil, mücadele edilmesi gerekiyor

Toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, Konyalıların kendilerine verdiği desteği önemli bulduklarını ifade ederek tüm sıkıntıların takipçisi olacaklarına dikkat çekti.

"Konya bize verdiği destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduk. Kıymetli hemşehrilerimize en içten dileklerimiz ile teşekkür ediyoruz. Milletimiz gereken tevehhücü göstermiş. Bizide meclise taşımıştır. Milli görüş yeniden meclise girmiştir. Milli görüşün mecliste olması şerleri def edip hayırlar getirecektir. 5 tane milletvekilimizin kendi alnının teriyle seçilmesi gücümüzü göstermiştir. Yeniden Refah Partimizin herhangi bir gücü yoktu aldığımız destek dahi yoktu. Fakat gayretimiz ile tırnaklarınızı kazıya kazıya bu mertepeye ulaştık. Cenabı Allah'ın yardımıyla yeniden meclise girdik. Konya teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Bu seçimin kaybedenlerin den bir tanesi Kılıçdaroğlu dur 40 yakın milletvekilini bol keseden başka partilere dağıtmıştır. Diğer kaybeden HDP oldu. Yüzde 11 olan oy oranını 7ye kadar düşürdü. 7'li masa artık tabela partisine dönüştü. CHP'nin sırtından milletvekili kapan partiler bu bir marifet değildir. Marifet yeniden Refah Partisi gibi alnının akıyla milletvekili çıkarmaktır. 4 tane maddi gücü yüksek partiler yine anladılarki kendileri tabela partisine dönüştü. İnşallah yeniden Refah Partisi 5 milletvekili ile yeniden mecliste canla başla mücadele edecekler. Çünkü milli görüş tarihi bunun örnekleri ile doludur. Milli görüşü temsil eden parti yeniden Refah partisidir. Burada ifade etmek istediğim bir husus milli görüş İlk seçime girmiş ve ardından iktidar olmuştur. Rahmetli Erbakan hoca Konya'dan milletvekili seçilmiştir. Yeni seçimlerde Yeniden Refah Partimizi iktidara taşıyacağız hedefimiz budur. Yerel seçimlerde zaferimiz için Türkiye de dört bir yandan teşkilatlarımız çalışmaları ortaya koyacak.” 

Erbakan'dan LGBT yorumu: müsaade değil, mücadele edilmesi gerekiyor

Fatih Erbakan’ın gündeminde, AK Parti ile yapılan mutabakat ve AK Parti Milletvekili Rumeysa Kadak’ın LGBT çıkışı vardı. Erbakan, “Ülkenin ve milletimizin çıkarları uğruna bu mutabakata ortak olacağız. Eğer aksi bir karar alınırsa biz en sağlam şekilde muhalefetimizi yapacağız. Mecliste en çok önem vereceğimiz husus hakkında biri maddi biri manevi kalkınma olmak üzerine 2 seçenekten oluşuyor. Ahlak ve maneviyat milli görüşün ilkesidir. Müfretadın ilk maddesi eğitim sistemini değiştirmek geliyor. Ateist deist şeklinde nesil yetiştiren eğitim sisteminin değişmesi gerekiyor. Yuva yıkan düzenlemelerin ıslah edilmesi LGBT'nin normalleşmesi müsaade edilmemesi ve bununla mücadele edilmesi gerekiyor. Torpilin, hırsızlığın ve rantçılığın hatta depremin önlenmesi bile ahlak ve maneviyattan geçiyor. Depremden sonra bile rüşvetle hasarlı olan binayı hasarsız raporu alanlar için bile ahlak ilkesi geçiyor. Dört helalin 5 haramdan büyük olduğunu biliyoruz. Maddi kalkınma ile ilgili ilk olarak enflasyon ve işsizliğin önlenmesi geliyor. Acilen hükümet tarafından bu adımların atılması gerekiyor. Denk bütçe ile birlikte kamu kuruluşlarının borçlarının önüne geçilecek. Kamuda israfın önlenmesi lazım. Milli kaynak paketleri ile yeni çözümler üretilmesi lazım. Yoksulluk sınırının 30 bin lirayı aştığı şu dönemde yeni çözümler üretilmesi lazım. Çiftçiye destek olunması gerekiyor. Tarımda büyük bir adım atılması gerekiyor. Gübre, mazot ve ilaç desteklerinin çiftçilere kolaylık sağlanması lazım. Türkiye'deki vergi sistemi fakirden daha çok zenginden daha az vergi alınıyor. Böyle bir adaletsizlik kabul edilemez. 10 milyonluk işsizlere ordusuna yeniden iş imkanı sağlanması için çalışmalar gerekiyor. Köprüler yaptılar tüneller yaptılar çok güzel ama işsizliğe yeniden çözüm bulunması lazım. Özellikle genç işsizlikle mücadele edilmesi lazım. İşte bütün bu büyük adımların atılması için Yeniden Refah Partisi için meclisteyiz ve bu konuların takipçisi olacağız. Bu vesile ile bir kez daha Konya halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerine yer verdi.”

Bakmadan Geçme