Ercan mahalle gezilerine devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 28'inci dönem Konya Milletvekili Adayı Halil Ercan, mahalle ziyaretleri kapsamında Orhaniye, Aziziye ve Bulgurluk Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu

Ercan mahalle gezilerine devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ereğli’nin sevilen iş insanı ve CHP’nin 28’inci dönem Milletvekili Adayı Halil Ercan, seçim çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Esnaf ziyaretleri ile başladığı çalışmalarına mahalle ziyaretleri ile devam eden Ercan, ilk ziyaretini Orhaniye Mahallesi’ne gerçekleştirdi. Ercan’ın ziyaretine CHP İlçe Başkanı Nejat Türktaş, CHP’nin geçmiş dönem Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Saadet Partisi İlçe Yönetimi, CHP Parti yönetimi ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Orhaniye Mahallesi ziyaretinde mahalle sakinlerinin havai fişek ve çiçeklerle karşıladığı Halil Ercan’a mahalle sakinleri tarafından sevgi seli vardı. Ercan’ın alana ilk adım attığı andan itibaren herkesle tek tek kucaklaşması ve Ercan’ı bağrına basan mahalle sakinleri Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, Halil Ercan’ı da milletvekili yapmak için mücadele edeceklerini hep bir ağızdan söylediler.

“14 MAYIS GECESİ BU ALANDA ZAFERİMİZİ KUTLAYACAĞIZ”

Alanda bulunan mahalle sakinlerini ilk olarak selamlayan CHP İlçe Başkanı Nejat Türktaş, tüm mahalle halkına teşekkür ederek, destek mesajlarında bulundu. Daha sonra konuşan CHP’nin 28’inci dönem Milletvekili Adayı Halil Ercan; “Alana girerken gözlerim doldu. Ne güzelsin Orhaniye hepinizi çok seviyorum. Sizler bana her zaman destek oldunuz. Beraber çalıştığım, beraber mesai yaptığım arkadaşlarımı gördüm duygulandım. İnşallah hep beraber Ereğli’yi sil baştan inşa edeceğiz. 5’inci sıradan milletvekili adayı oldum. Cumhuriyet Halk Partisi beni gerçekten onure etti. Genel Merkezimiz dedi ki, Halil Ercan bu görevi sana veriyorum. Kapı kapı dolaşacaksın, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacaksın dedi. Sizlerin desteği ile bunları başarmaya çalışıyorum. İnşallah hep beraber birleşe birleşe beraber çalışacağız. 13’üncü Cumhurbaşkanımız sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacak. İnşallah Ereğli’de de ben seçileceğim. Bir kardeşiniz olarak Ankara da sizleri gururla onurla temsil edeceğim. 14 Mayıs gecesi inşallah burada hep beraber halaylar çekeceğiz o büyük günü hep beraber kutlayacağız” dedi.
 

Bakmadan Geçme