Erden Timur'dan Konya Galatasaraylılar Derneğine ziyaret

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Konya'ya geldi.

Erden Timur'dan Konya Galatasaraylılar Derneğine ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Timur, ziyaretleri kapsamında Konya Galatasaraylılar Derneğinde Başkan Zeki Cihat Poçan ve yönetim kurulu üyeleriyle de buluştu. Dernek binasında gerçekleşen görüşmede Galatasaray’ın şampiyonluk yürüyüşü ve yeni hedefleri konuşuldu. Konyalı Galatasaraylıları bir arada görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Erden Timur, sarı-kırmızılı taraftarlara hizmet veren dernek binasını çok beğendiğini belirterek, Başkan Poçan ve çalışma arkadaşlarını kutladı.

Anadolu’nun en güzel şehirlerinden Konya’nın kendi nezdinde yerinin çok ayrı olduğunu ifade eden Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, sık sık ziyaret ettiği kenti çok sevdiğini ve burada sarı-kırmızılı renklere gönül veren iş insanları ve taraftarlarla bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

“Galatasaray’ımız için gece-gündüz çalıştığına hepimiz şahidiz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Zeki Cihat Poçan ise, “Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekilimiz, Büyük Galatasaraylı Erden Timur ağabeyimizi Konya’da ve derneğimizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduk. Ziyaretleriyle bizleri şereflendirdi. Hayatımızı adadığımız Galatasaray’ımız için gece-gündüz demeden fedakârca çalıştığına hepimiz şahidiz. Kendisine Konya’daki tüm Galatasaraylılar adına şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki birliğimiz, beraberliğimiz ve oluşturduğumuz sinerjiyle takımımız yine zirvede olmaya devam edecek ve şanlı tarihinde yakaladığı tüm başarılara yenilerini ekleyecektir. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Timur’a çok teşekkür ediyorum” dedi. SPOR SERVİSİ

Bakmadan Geçme