Erdoğan: Sancak bizim kutsallarımızdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hudut kartallarına hitap ederek, 'Sancak bizim kutsallarımız arasında en önemli yeri tutan bir değerimizdir. Sancağınıza nasıl sahip çıkacağınızı biliyorum' dedi.

Erdoğan: Sancak bizim kutsallarımızdır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AKAR KUVVET KOMUTANLARI İLE KATILDI

Başkale ilçesindeki 6. Hudut Tugay Komutanlığında gerçekleştirilen "sancak tevdi töreni" Bakan Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesinin alandaki yerlerini almasının ardından başladı. Sancağın platformdaki yerini almasını müteakip saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Daha sonra 6. Hudut Tugay Komutanlığı sancağını Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ın katıldığı törenle teslim aldı.

BAŞKAN ERDOĞAN ‘ YENİ BİR SÜREÇ BAŞLIYOR’

 Başkale ilçesindeki 6. Hudut Tugay Komutanlığında gerçekleştirilen "sancak tevdi törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da telefonla katıldı. Başkan Erdoğan Mehmetçiğe hitaben yaptığı konuşmasında sancak teslim törenlerinin anlamlı ve değerli olduğunu belirterek, " Bu törenle birlikte yeni bir sürecin, yeni bir dönemin orada başlıyor olması da bizler için ayrı bir gurur vesilesidir. Sancak bizim kutsallarımız arasında en önemli yeri tutan bir değerimizdir. Sancağa, Sancağınıza nasıl sahip çıkacağınızı biliyorum.  Allah yar ve yardımcımız olsun Sizleri gözlerinizden öpüyorum’ dedi.

Bakmadan Geçme