Ereğli Belediye Başkanı Akpınar: 'El ele vererek daha güzel yarınlara yürüyoruz'
Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 'İnanıyorum ki birlik, dayanışma ve karşılıklı saygı içinde yürütülen her çalışma, daha aydınlık bir geleceğin kapılarını aralayacaktır.' dedi.
Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Akpınar, mesajında emeğin ve alın terinin önemine dikkat çekerek, 1 Mayıs’ın sadece bir bayram değil, işçilerin ve emekçilerin değerinin bir kez daha hatırlandığı özel bir gün olduğunu belirtti.
Başkan Akpınar mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Üreten, emek veren, alın teri döken tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Emeğin, dayanışmanın ve adaletin hakim olduğu bir dünya için hep birlikte mücadele ediyoruz. İşçinin hakkını korumak, alın terine saygı göstermek, daha adil bir toplumun temel şartıdır. Bu bilinçle, emek ve emekçiye değer veren bir anlayışın benimsemesi bizleri daha ileriye götürecektir. Ayrıca Ereğli Belediyesi olarak, çalışanlarımızla birlikte dayanışma içinde, halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. İnanıyorum ki; birlik, dayanışma ve karşılıklı saygı içinde yürütülen her çalışma, daha aydınlık bir geleceğin kapılarını aralayacaktır. Omuz omuza, el ele vererek daha güzel yarınlara birlikte yürüyoruz. 1 Mayıs’ın; birlik, beraberlik ve dayanışmanın daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Başta Ereğli’mizde olmak üzere ülkemizin dört bir yanında alın teriyle hayatı güzelleştiren tüm emekçi kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.”
Bakmadan Geçme




